Dobrý večer
Chcem sa spýtať, som 2 týždne po potrate. Nekrvacam a ani nespinim, cítim sa dobre. Môžem pomaly skúsiť sex alebo ešte počkať preistotu.
Potratila som v 7tt, a aj ma preistotu čistili.
Ďakujem
@carambolos niektore zeny na potrat musia!!! Napr preto, lebo plod sa prestane vyvijat alebo napr nie je srdcova aktivita!!!! Tak prosim nabuduce, ak sa budes vyjadrovat, tak si najprv premysli a az potom napis/povedz!!!
A @autorka, urcite je potrebne pockat 600 nedelie a az potom. Odporucam pit alchemilku
@carambolos to si si mohla odpustiť. Vyjadrujes sa k niečomu o čom nič nevieš, nepoznáš jej dôvody.....
@carambolos Ty nevieš čítať alebo si pribrzdena? Píše,že potratila v 7 tt a aj ju pre istotu čistili,keby išla na interupciu,tak jej automaticky robia kyretaz a nie "pre istotu"..Takze nabudúce odporúčam poriadne čítať a až potom písať 🤦🏻♀️
2 týždne je velmi skoro, koledujes si o infekciu. Kyret je dosť veľký zásah do tela, krcok maternice určite ešte nebudeš mať zahojeny.
Ďakujem za odpovede
A ty moja @carambolos za nabudúce zdrz názoru, keď nevieš tak nepíš.
Po kyretazi sa odporúča dodržať šestonedelie ako po pôrode,takže ja osobne by som určite neriskovala..Ale tu ti kazdy napíše inak,už som tu aj čítala príspevky žien,čo mali sex aj 3 týždne po pôrode..