Kedy mám prvý deň menštruácie?

dpjo
10. feb 2021

Ahojte. Nasla nejaké témy ohľadom toho, ale väčšinou je popísané rôzne, chcem sa teda opýtať, začala som spinit od 4 do 7, hnede sfarbenie, 8 meho už taka jasná červená, ale nedá sa povedat o krvácaní, skôr len také tiež leda bolo, takto som mala aj 9 tého a dnes 10teho, neviete mi poradiť, ak z niecim takým mate skúsenosti od ktorého dňa si mam zaznacit začiatok menštruácie? Poslednú menštruáciu som mala od 16.01. do 21.01. No a to špinenie mi začalo 4teho. Asi hlúpa otázka, ja len ci náhodou niektorá z vás nevie od ktorého dňa mam brat tu menštruáciu. Malý sme z mužom aj v deň ovulácie styk, mohlo by to byt aj tehu, to slabé krvácanie, tehu test som zatiaľ nerobila čakám do dátumu menštruácie

rachel36a
10. feb 2021

@dpjo no lri tomto co pises by som isla k lekárovi , lebo spinit skoro dva tyzdne pred mrchou nie je bezna vec

bebotka
10. feb 2021

@dpjo to skôr nejaký hormonálna odchýlka, počkala by som další mesiac a ak sa to bude opakovať tak smer doktor, môže to byť nedostatok progesteronu, ale to určí len hormonálnym profilom

dpjo
autor
10. feb 2021

Ďakujem, mam to druhu menštruáciu takto, už som volala svojej gynekologicke, som objednana