Ahojte,
mám 26 rokov, som 10 mesiacov po sekcii, po šestonedelí nabehla menštruácia rýchlo (nekojila som) a hneď bola pravidelná ako pred tehotenstvom, t.j. 30-31 dní. Teraz sa mi prvýkrát stalo, že mešká, dnes už je to týždeň, stále mám pocit, ako keby už mala prísť, často ma pobolieva v jazve (to sa mi stáva bežne, ale menej často). Tehotná nie som, pre istotu som si spravila 2 testy. Mám už kontaktovať gynekológa? Alebo koľko čakať, či nepríde? Nikdy sa mi to nestalo, preto neviem, koľko je ešte "normálne" meškanie a kedy už treba navštíviť doktora.
Ďakujem pekne za všetky odpovede
Mne ked zvykla meskavat tak mi lekarka hovorila ze ak nepride MS do 2 tyzdnov treba prist..ze sa na to pozrie a mozno da aj vyvolavacku...skus si ale prevolat 🙂
este by som pockala, ono po porode moze trvat nejaky cas, kym zase nabehne normalne a bude ti chodit pravidelne.
Mne dr vždy hovorila že počkať dva týždne s prísť
14 dni cakat, ked je test negativny, tak ist potom k lekarovi, kazdopadne ani tam nemusis dostat hned vyvolavacku (hoci pravdepodobnedostanes), ak je vsetko ok, moze menzes dlhsie meskat/neprist 🙂
Neprekonala si nejakú chorobu alebo nebrala nejaké nové / iné lieky v priebehu posledného cyklu?
Neexistuje univerzálny postup. Zavolaj svojmu gynekológovi a opýtaj sa jeho...