Kedy je zdravé mať výtoky?

kristina3791
1. feb 2021

Ahojte takze chcela by som sa opytat kedy je normalne mat vytoky a kedy zasa nie a ake maju byt. Pretoze ja mam proste stale vytoky len take slabe ked zashnu tak je to take do zlta. Ale teraz neviem ci to je tym ze budem mat menstruaciu alebo cim ale teraz mam taky priesvitny a je ho viac ako zvycajne a mam uplny pocit ako keby mam ms ked sa postavim

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
addi
1. feb 2021

Sleduješ si aspoň trošku cyklus? Ten priesvitný by mal byť v čase ovulácie mám taký pocit. Keď sa mýlim, opravte ma prosím 🙂 ale mne to vždy tak vychádza 🙂

tyrkysova_kobyla
1. feb 2021

@kristina3791 tak ako hovori @addi, pocas ovulacie ciry tekuty hlien (ako vajecny bielok) a cez plodne dni, teda okolo ovulacie kalny a trosku hustejsi

ivca88
1. feb 2021

Google -->> prečítaj si niečo o cervikalnom hliene..

katulastraka
1. feb 2021

vytoky su uplne normalne pokial nezapachaju a nie su hrudkovitej konzistencie...niektore zeny maju vytoky stale a niektore vobec...

s_a
1. feb 2021

Ja mám tiež pocit, že stále mám nejaký, už niekoľko rokov a vždy bolo všetko v poriadku

simsalabim
1. feb 2021

@viestta mylis sa, vytok je prirodzeny. Niektora z nas ho ma viac, ina menej. Jeho mnozstvo kolise aj v zavislosti na dni cyklu a veku. Pokial je bezfarebny az svetlozlty, bez zapachu, palenia a pod., je to v poriadku. Kazda sliznica sa zvlhcuje, vagina sa sama cisti...nieco musi ist von.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
thoughtfulweirdo
1. feb 2021

@viestta Ja mám bežne v rôznych fázach cyklu silný výtok, musím mať intímku. A nie je to príznak problému, opakuje sa mi to pravidelne cyklus čo cyklus rovnako.

simsalabim
1. feb 2021

@viestta no ved pisem, ze niekto ho ma viac, niekto menej 🤷‍♀️ Aj mne v urcitej faze vyteka. Vacsinou ale o nom viem len pri utreti. Mam kamosku, co intimky nosi cele desatrocia, vzdy mala vytoku vela. Ak nie su priznaky infekcie a farba je normalna, je to ok.

http://www.feminagyn.sk/blog/29-je-vytok-z-posv...

jabuducanevesta
1. feb 2021

ja bez intimky nemôžem byť,,, keď nemám vložky či tampony počas menzesu, tak automaticky intímky, dokonca niekedy aj vymením cez deň.

kristina3791
autor
1. feb 2021

@jabuducanevesta ja to tak mam momentalne tiez vzdy nosim intimky a ked uz je pred menstruaciou tak si dam radsej vlozku prwtoze cyklus nemam uplne pravidelny

any_soj
1. feb 2021

@tyrkysova_kobyla cez neplodne dní je matny a hustejší, asi si omylom napísala plodné 🙂

katka13katka
1. feb 2021

@kristina3791 aj ja to mávam, výtoky sa počas mesiaca menia, raz je belavy, inokedy číry, potom pred menštruáciou zltkavy. Tiež si dávam intímku kvôli pocitu istoty.
ak máš testy ok, nič nestipe,neboli....je to v pohode ☺️