Ahojte .. ms mám stále na deň presnú. No teraz sa nedostavila. Tehotná nie som na 100% to viem ! Za posledné obdobie som nemala nijako obzvlášť veľa stresu ani som rapídne neschudla ani som nebola nijako chorá. Väčšinou mám týždeň pred bolesti alebo som precitlivela no tentokrát ani pms som nezaregistrovala. Po akom čase ste začali riešiť meškajúcu resp vynechanú ms ? Koľko je normálne čakať ? Antiku neberiem
@sunny8 no mne raz meškala 3 mesiace, ale to som bola v zahraničí, takže som to nemohla tam riešiť, vedela som, že tehotná nie som, tak som len čakala, kým príde
nikdy ma nenapadlo riešiť takéto banality okolo MS. Počkala som kým príde, nie je to život ohrozujúce.
Mne meškala dva týždne, testy negatívne, išla som k dr. Výsledok bola atypická 6 cm cysta, diagnóza PCO, takže podľa mňa do dvoch týždňov, keď nedostaneš, tak k dr. aspoň pre pokoj v duši, radšej 100x zbytočne ako raz neskoro 😉
No ženy 😂😂 stačilo napísať príspevok a ms prišla 😂😂😂😂😂 po takom meškaní
Ja som normálne čakala týždeň a na 5 deň, od očakávaného začiatku, prišla. Ak by neprichádzala po takom čase, tak by som to už riešila, kde môže byť problém. Aspoň by som si určite volala na gynekológiu, či mám ešte čakať, keď viem, že tehotná nie som, alebo mám hneď prísť.