Kedy je menštruácia v poriadku?

10. jan 2022

Ahojte začínam sa celkom obávať .ja som mávala vždy takú tu menstruaciu o ktorej som ani nevedela ale nejako minule leto sa to začalo každý mesiac zhoršovať nejako v novembri som už začala cítiť aj bolesti ale iba veľmi Slabucke a teraz?včera mi to začalo cez noc celkom vpohode šla som na autobus a už to začalo bolesti akože neboli až také silné ale levom som sa postavila co zo mňa tak tieklo .musela som si vymeniť vložku snáď 4 krát doma potom tiež a to bol ešte ten prvý deň čo nedávam zvyčajne až tak hrozný bojím sa co príde zajtra .na internete som čítala ze je normálne ak sa nejake 4ml krvy vylúči ale ja mam pocit ze toto bolo fakt o mnoho viac .zajtra mam ist k zubárke a vybavovačky na celý deň bojím sa normálne ako to celé dám prosím pomôžte mi 😢

janetinka27
10. jan 2022

a kolko plnych vloziek si mala za cely den?

autor
10. jan 2022

@janetinka27 no tak asi tie 4 5 neviem presne

missviolet
10. jan 2022

no tak ja mavam aj 7-10 vloziek za den, tych najsavejsich, nocnych always, ked mam ozaj silnu. urcite je to pre teba nezvyk, ale 4-5 vloziek za den je urcite normalne v silnejsie dni

luccija
10. jan 2022

To ešte nie je veľa, ale keď cítiš, že býva menzes čoraz silnejší môžeš mať myom či endometriozu.Kedy si bola na prevencii?dávaj si c vitamín a Ascorutin je bez predpisu zmierni to krvácanie, železo...

autor
10. jan 2022

@luccija ďakujem skúsim

@missviolet
@janetinka27 ja sa len bojím aké to bude zajtra hrozne nemá rada takéto situácie hlavne keď aji nieje kde ist poriadne na vecko tak ci nemáte nejaký typ ako to zvládnuť.
Ja sa vždy čudujem ako to ostatné úplne vpohode zvládajú a pórom som tu ja co chodí ako tučniak lebo je mi to hrozne nepríjemné a vkuse sa bojím ze pretečiem

savanna
10. jan 2022

A neskusala si tampon a poistit to vlozkou? To by hadam malo stacit, aby si nepretiekla.

janetinka27
10. jan 2022

v pohodesa to neda zvladat, ja som v minulom cykle mala dva silne dni, kedy som minula 11 a 13 nocnych allways (mam s tym problemy, som pod dohladom dr). mne 4-5 nepride vela.ale chapem,ze ta to obtazuje.lebo sa nieco zmenilo. ja som kedysi tiez mala ok cyklus a v 19 rokoch zacala haprobat sliznica. verim,ze u teba sa to vyriesi. kolko mas rokov?

autor
11. jan 2022

@janetinka27 17 a dakujem

janetinka27
11. jan 2022

ked potrebujem surne vydrzat viac, dam si dve velke vlozky za sebou. niekedy mam problem dojst do prace, lebo menim kazdu hodinu uplne nacicanu vlozku. kolko hodin potrebujes vydrzat bez vymeny? skus si pospominat na vsetky wc v okoli, kam pojdes.aj zubarka by mala mat wc, pripadne obchodne centrum v meste, urad atd

annamaria4
11. jan 2022

neskusala si menstruacny kalisok. mozno to by bolo lepsie na zachytanie krvi a tiez by si to poistila vlozkou.

autor
11. jan 2022

@janetinka27 nako niečo to dopadlo úplne vporiadku dnes som takmer ani nevedela ze menstruaciu mam

autor
11. jan 2022

@annamaria4 nie ja sa takýchto veci hrozne bojím 😅