Zienky...o dva týždne ma čaká konizácia. Mám 28 rokov a tento rok plánujeme bábo. Zla cytologia a nasledna konizacia prisla velmi necakane a narusilo nam to dost plany:/chcem sa spytat, ci tu je niekto kto riesi alebo riesil nieco podobne a chcem sa zaroven opytat, kedy sa mozme zacat snazit o babatko?Operaciu mam naplanovanu na koniec apríla.Dakujem
@mishicca dakujem
Ahoj. Ja som mala konizaciu koncom aprila minuleho roka a otehotnela som az teraz vo februari. Ale dr mi hovorila uz v juni ze sa mozme pokusat. Hoji sa to rychlo len sa musis potom fakt setrit lebo to neboli a mas chut robit vsetko ale nemozes. Drzim palce nech Ti to dobre dopadne
@januvia dakujem za info. Mozem sa prosim spytat, kde ti konizaciu robili? na internete som nasla strasne vela roznych odpovedi ohladom toho, kedy sa mozeme zacat snazit..niektore pisali po 6 tyzdnoch, niektore 6 mesiacov..som teda zvedava.Este sa chcem opytat, kedy po konizacii cca pridu vysledky?
@miruska114 jasne kludne sa pytaj. Ked ma to cakalo tiez som hladala kadeco no vela veci ma zbytocne aj naplasilo. Robili mi to na Antolskej v BA. Ja som mala oddalovanu ms kvoli op liekmi, a hned ako som ich vysadila sa spustila velmi silna ms, no a o mesiac prisla uz normalna a vtedy mi povedala dr, ze kludne mozme skusat. Nam sa s manzelom teda zatial vzdy podarilo na prvy sup, sice druhe tehu nedopadlo dobre, ale na toto sme cakali dlhsie, nahovarala som si ze to suvisi urcite so skratenym krckom ale fakt je ze zaklad je psychika... ked to chces chces tlacis na pilu tak to nepojde..
vysledky mi volala dr tusim po troch tyzdnoch ze je tam dvojka, a ze odstranila vsetko, a kontrolu som mala az po 6 mesiacoch a stale dvojka.
Ja som po operacii cysty...lekari vacsinou hovoria tak po 6 tyzdnoch...