Ahojte, 20.02. som spontánne potratila v cca 2 až 3 tt
Na čistení som nebola,poriadne som začala krvácať asi 22.02. a trvalo to do 9.03. MS som ešte nedostala a s manželom sme si nedávali pozor,(lekárka vravela že nemusíme) moja otázka znie kedy asi by som mala dostal ďalšiu MS? Tehotenský test som si robila 1.04. bol negatívny 🙂 Ďakujem za odpovede 😘
@pininka1 A nebola ste ani Vy na čistení? Už mám z toho troška ak nervy lebo hormóny robia svoje :(
v 2 až 3 týždni? pokial viem, vtedy to ani nieje tehotenstvo... ak ste "potratili" v 2 - 3 tyzdni, slo najskôr o biochemické tehotenstvo.
@snazilka_bio_mamka Tak mi povedala lekárka 17.02. že som tehotná či to bolo biochemické alebo nie už nepovedala a ja bohužiaľ neviem sama,Podľa výpočtu to bolo 2 až 3tt 🤷♀️ Moja otázka bola kedy asi by mala prísť MS kedze podľa výpočtu je to už vyše mesiaca 🙂 Potratila som prvý krát nevyznám sa v tom.
@bambulienka25 Právě preto som ísť asi nemusela ako som písala vyššie nebola som.... A hľadám odpoveď na otázku ohľadne menštruácie. Ďakujem.
@amynka2015 riadne vtedy, ked má prísť. Mala som viac biochemickych a menstruacia prisla riadne na cas. Netreba to brať ako tehotenstvo a potrat ale ako riadny menzes.
@snazilka_bio_mamka Dakujem veľmi pekne,Takže ak dobre rátam tak som začala 20.02. a prestala krvácať cca 8.03. až 9.03. dneska je 7.04. a stále nič 🤷♀️ Vôbec neviem ako to rátať 🤦♀️ ale počkám ešte pár dní a uvidím 🙂 Ďakujem veľmi pekne ♥️
@amynka2015 praveze som bola a aj mama mi vravela ze neexistuje ze tolko este krvacam po cisteni a ozaj som dost dlho cakala. Ale zas ja mam od zaciatku problem s menzesom, uz som po troch porodoch a v kuse mi to meska a je dost silny
@pininka1 Ja som zas mala každý mesiac pravidelne 🤦♀️ A teraz ako mi vysvetli že to bolo biochemické tehotenstvo... A že mala prísť normálne ako každá iná neviem 🤦♀️ No skúsim počkať ešte pár dni n
@bambulienka25 Všetko je v poriadku 🙂 Ani myom ani cysta
@amynka2015 a s si istá, že to vtedy odišlo? lebo ja naposledy co som dostala šok, boli krasne kolajnice a 3 dni po vynechaní MS som dostala MS ale to bol s prepacenim masaker. Skus spraviť pre istotu kontrolny test a už ti ostava len čakať, skus piť alchemilkovy caj a vecer poharik cerveneho vina
@amynka2015 mne to trvalo dlhsie, asi aj 6 tyzdnov kym som dostala dalsiu ms.