Kedy dostanem menzes, keď som zle užila Norethisteron?

29. máj 2022

Ahoj, máte prosím vás skúsenosť? Týždeň pred poslednou ms som začala užívať norethisteron na úpravu cyklu, kôli predmenstruacnemu spineniu.
Ale pomýlila som sa, a užila som celé balenie, počas ktorého som mala ms. Neskôr som zistila, že som mala uživať len 10 dní a nie 23 ako som to urobila ja.
V týchto dňoch by som mala dostať ms, ale nevyzerá to tak. Nemám pms. Môže sa mi omeskat kôli týmto tabletkam? Vôbec netuším kedy mám očakávať. Zrejme som si rozhádzala cyklus. Ďalšie balenie už nebudem užívať.

vikicaviki
29. máj 2022

uzivala som viackrat davky na oddialenie. V pribalovom letaku pisu, ze menstruacia ma prist okolo 2.-4. dna po vysadeni a mne vzdy cca 3 dni po vysadeni prisla. Ale aj mne to rozhadzalo cyklus na najblizsi mesiac, dva.

autor
29. máj 2022

@vikicaviki ako potom vyzerali tie ďalšie rozhádzané dva mesiace?

autor
29. máj 2022

Netuším ako si plánovať najbližšie víkendy keď počas užívania noreth.som mala ms a dobrala som aj tak celý blister.

ropucha6
29. máj 2022

Cca do 4 dni od poslednej tabletky prisla ms.

autor
29. máj 2022

Veď toto je divné že mi ms prišla akoby som nič nebrala na 28.DC. Normálne by som čakala že budem bez ms a že príde ako píšete. Ale tá mi normálne prišla počas užívania akoby sa nechumelilo a ďalšiu teda dostanem snáď normálne ako mám. Vychádza mi asi o 5 dní. Len neviem či ju mám čakať vtedy alebo to môže byť všelijaké?

vikicaviki
29. máj 2022

bola mierne posunuta, ako keby nechcela zacat/skoncit - cca tyzden pred krvacanim a potom som mala este nepravidelne spinenie. Nasledne nejaky treti cyklus uz prebehol podla zvyku.

autor
31. máj 2022

@vikicaviki aha čiže tiež zrejme budem mať rozhádzany cyklus. Je to potom ťažké plánovať si niečo na leto.