Kedy dostanem menštruáciu?

mius86
20. apr 2024

Ahoj, dcéra bude mať 5 mesiacov. Cez deň je už len na umelom mlieku, keďže odmieta prsníky + som začala prikrmovať. V noci sa ju snažím prikladať, ale celú noc sa mrví, tak jej nadránom dam UM. Cítim, že o mlieko prichádzam, keďže sa nechce prisať a prsia sa mi nenalievajú ako na začiatku. No mlieko ešte stále mám. Kedy môžem očakávať MS? Začala som mať teraz nejaké výtoky, tak neviem... Ja len nechcem byť zas tehotná 😀. Vlastne už nikdy. Čo ak si dám predpísať antikoncepciu, aj keď menštruáciu ešte nemám? Ďakujem za každú radu a názor.

koniarova
20. apr 2024

Choď k dr. a daj si predpísať antikoncepciu. A problém vyriešený.

mius86
autor
20. apr 2024

@koniarova Ale potom mi už nabehne normálne MS?

masandra
20. apr 2024

@mius86 áno, antikoncepcia je vlastne to, že tvoje telo si myslí, že si tehotná, preto keď ju berieš, nemáš menzes, keď neberieš tých pár dní, menzes máš🙂

jaskolka
20. apr 2024

@mius86 antikoncepciu si môžeš dat napísať aj teraz. No a vlastne už potom klasickú menštruáciu ani nedostaneš, pri užívaní hormonalnej antikoncepcie je to len tzv. krvácanie zo spádu

mius86
autor
20. apr 2024

@masandra
@jaskolka Mne to bez MS vyhovuje, len nechcem ostat zas tehotna 🤷

kiki68
20. apr 2024

Ved sa musis chranit ked nechces byt tehu, ked nemas menzes, to neznamena, ze nie si plodna, pripadne , ze nemozes brat antikoncepciu. Nakolko je aj pre dojciace zeny hormonalna antikoncepcia. Toto by som riesilaa kedy dostanes prirodzene ms je tazko povedat. Niektore zeny cakaju dlhsie.

mius86
autor
20. apr 2024

@kiki68 Veď jasné. My fungujeme 18 rokov bez antikoncepcie. Obe deti plánované, no teraz po druhom pôrode viem, že ďalšie už nechcem. Preto riešim ako to vlastne funguje.