Kedy dostanem menštruáciu?

4. jan 2024

Ahojte, ako sa presne počíta menstruacia? Potrebujem to vyrátať kvôli dovolenke v júli. Ktorý deň by mi mala prísť, keď naposledy som ju dostala 26.12.2023? Nikdy som si to poriadne nasledovala a kalkulačky na nete mi ukazujú rôzne údaje, dátumy. Ďakujem

ptvw
4. jan 2024

Ak nemáš presne 28 dňový cyklus tak to nevypocitas presne na den...plus choroba stres a just sa to poposuva...najjednoduchšie je nasadiť norethisteron pred dovcou, to je u mňa istota každý rok

karmenka123
4. jan 2024

28 dni.. Od dátumu 26.12.

banalu
4. jan 2024

Tazko prepocitat, lebo aj pri pravidelnom cykle sa ti to moze kludne poposuvat. Ja mam pravidelny cyklus a aj tak sa mi posunul za 4 mesiace rovno na dovolenku. Stacil 2x zapal mocovych ciest 😂
Cize vypocitaj si podla svojho cyklu 28-30-32 dnoveho, ale aj tak nemas ziadnu garanciu.

januska12323
4. jan 2024

Keď ty nevieš aký máš cyklus ako to máme vedieť my? Stiahni si nejaký menštruačný kalendár a zapisuj. Podľa priemeru potom vyrátaš kedy asi dostaneš.

hermionecka
4. jan 2024

ja mám appku menštruačný kalendár a pokiaľ máš pravidelnú, ukáže ti to aspoň zhruba, ja tak fungujem už roky 🙂

danica2711
5. jan 2024

nevieš zobrať do ruky kalendár a počítať, máme ti to vypočítať my? A navyše s veľkou pravdepodobnosťou zbytočne, pretože tvoj cyklus môže ovplyvniť veľa možných premenných