Ahojte snažilky aj mamičky. Radím sa k snažilkám asi rok. Podľa môjho lekára som v poriadku. Problém máme na mužskej strane. Manžel podstúpil obriezku už ako dospelý, asi v r. 2009 zo zdravotných dôvodov, po parádnej dovolenke v Chorvátsku, kde sme voľné chvíle trávili zabíjaním všemožnej hávede. Po tomto zákroku (obdivujem ho, že to všetko pretrpel) trvalo asi rok, kým sa zahojil. Podľa lekárov je už v poriadku. Ale tým, že miesta, čo predtým zakrývala koža, sú teraz odhalené, sa mu veľmi znížila citlivosť a trvááááá, kým príde vyvrcholenie 🙂 Ak vôbec príde :( Ovulku mám ukážkovú, na 15-ty deň, manžel sa snaží, ale často to skončí tak, že sa k vyvrcholeniu ani nedopracujeme. Máme už odskúšané aj predĺžené pobyty, ale asi by sme skrachovali za ten rok 🙂 Takže tak. Prosím akékoľvek rady, som ochotná podstúpiť hocičo, dokonca aj manžel 🙂 Mali ste niektorá takýto problém? Ďakujem vám všetkým vopred a držím nám palce, veľmi, veľmi 🙂
toto asi moc nepomôže aj spermiogram aj inseminácia obnáša masturbáciu, to je v podstate rovnako pravdepodobné že pri tom zlyhá ako ked je s manželkou v posteli. Každopádne držím palce
ahoj flower, my sme na tom dost podobne, tiez je manzel menej citlivy po obriezke v dospelosti, navyse mu ale klesol testosteron az skoro na nulu, takze este aj chut na sex je skoro na bode mrazu. osobne to riesim tak, ze mu kupujem rozne tabletky ako Liderin, pomaha to viac prekrvit, takze je vtedy vyssia moznost, ze sa mu podari vyvrcholit. posli ho k urologovi, ved su chlapi, poradi mu, alebo mu kup nejake tabletky, ak by odmietol ist. prvykrat to pre mna bolo celkom take neprijemne, vypytat si ich, ale uz som si zvykla 🙂 najma, pomoze to aj jemu a vlastne aj mojmu lepsiemu pocitu 🙂)
my sa o babo snazime uz 3 roky, ale uz riesime aj umele. inseminacia je podla mna v pohode, skuste, je to nie az tak financne narocne, ak mas vsetko ok, akurat ti nacasuju ovulaciu, aby sa to lahsie podarilo, no a uvidite.
drzim paste!
@jerryjanka chlap môže vyvrcholiť aj počas masturbácie iba údu, či ako to nazvať, že netreba stimulovať oblasť kde obyčajne mávajú predkožku .. mne sa podarilo aj ručne iba ked som s vajkami "manipulovala"
@jerryjanka toto napriklad nechapem, moj ma podobny problem, ale pri odovzdavani ejakulatu sa mu este nestalo, ze by mal problem🙂 ale ak by aj, oni maju aj nejake elektrodky na stimulaciu, takze by mu vedeli pomoct.
tak ak je to tak tak je iui dobra volba
@chmurkaxy
@jerryjanka
dievčatá, mne pomáhate už len tým, že sa môžem podeliť 🙂 musím nahodiť doma túto tému, verím, že spoločnými silami sa niekam dopracujeme.
@flower72 nám pomohlo druhé IUI k prvej dcérke. snažili sme sa 2,5 roka 😉
urcite ano. zaklad je, ze chcete a snazis sa to riesit 🙂 muzi su na taketo komplikacie v zivote trosku citlivi, ale na druhej strane, ved aj on chce mat lepsi sex (ak uz nic ine), tak podla mna pre to nieco podstupi, aj ked by mal zatat zuby 🙂
@flower72 ahoj, cchete prirodzene, alebo sa nebránite pomoci lekárov? čiže inseminácia, odoberú mu spermie a tie tebe vstreknú do maternice