xcem sa spytat ci mozem vytvorit temu ku konkretnemu problemu lebo v temax ktore su uz zalozene sa odpovede asi len tazko dockam...
pre lepsie poxopenie 😀
potrebujem zistit ked v trencianskom okrese robia spermiogram a v teme "manzel na spermiograme" sa len tazko zrovna v ten monent najde nejaka snazilka z tohto okresu 😒 myslim ze uz som to aj raz skusala a odpoved dodnes nemam 😔
ta moja tema by sa mala volat "ked v trencianskom okrese robia spermiogram"
dik za rovnako vycerpavajucu odpoved 😀 😝
ked 😉
no vpodstate xcem zistit ked robia najblizsie spg ale v teme "manzel na spermiograme" som nikdy nenadabila na babule z tohoto okresu a ine mi to tazko poradia ..
moncika a co zavolat na nakou kliniku, nebo se zeptat urologa a gynekologa?
zatial hladam odpoved tu na koniku 😉
moncika, mozno som divna, ale ja nechapem ani nazov tej tvojej temy: "ked v trencianskom okrese robia spermiogram"
mozno nie som jedina a preto si sa nedockala ziadnej odpovede. tiez ma prve napadlo, ze je to preklep a chcela si napisat: KDE v trenc. okr. robia spm. v opacnom pripade by som asi temu nazvala jednoduchsie: "spermiogram v trencianskom okrese"
no nic, nevsimaj si ma 😀
Já taky nechápu.
no xcela som ju nazvat povodne tak ale hentak je to vystiznejsie 😝
a ano az teraz som si vsimla preklep je to KDE a nie KED 😕
tak preco si tu temu rovno nevytvorila? 😀 premenuvam tuto a presuvam do snaziliek
som nexcela vytvorit temu ktora by bola aj tak uzamknuta a len by sa tu motala 🙂
diky
tak nabuduce ak si nebudes ista, napis rovno adminovi 😉
ved preto som pisala do fora do ktoreho som pisala lebo tam odpovedate na otazky vy 😝
ahoj, v Trenčíne vo fakultnej nemocnici funguje ambulancia pre liečbu primárnej sterility, ordinuje tam dr. Kaščák a dr. Hlaváčik. Tam urobia kompletné vyšetrenie tebe aj manželovi urobia spermiogram. Teba tam však musí odoslať obvodný gynekológ. Ak by si chcela vedieť niečo viac, tak mi napíš IP.
Ahoj, SPG spravia bud v nemocke ako písala adulik76 (my sme boli tam) alebo urologická ambulancia Dr.Sokol - platí tuším 600,- Sk za odber, on dá mužovi nádobu, doma ju naplní a potom mu ju donesie...v nemocke je to zadara ale musíš mať odporučanie, my sme mali od mojej gyndošky...
ahoj, v TN to robi viacero lekarov, moj bol tiez uz Sokola, vraj je fajn, platil 200 sk (kedze predtym bol na preventivke).
myslím že by to mali urobiť v každej urologickej ambulancii.
monci, my sme boli 1.krat u Sokola a ten bol naozxaj fajn. Ale potom nas moja lekarka poslala k Dr. Kascakovi a ten akosi nebral do uvahy Sokolov spg, tak si ho robili oni sami a priamo u nich v ambulancii. Ale ako pisali kocky vyssie, k Dr. Kascakovi musis mat doporucenie od svojho lekara. Drzim palce, mne teraz Kascak nasadil Clostil... muzov spg bol OK 🙂
ahojte, tak nas moj gyn. poslal MUDr. Kascakovi. a to vysetria najprv mna? alebo len mm? 😕
Ahoj moncika15,
ja som bola u Kaščáka v pondelok ale zober so sebou aj manžela, hneď na mieste mu urobia spermiogram.
pa
ahoj 🙂
a vysetril aj teba alebo len manzela? lebo moj gyn poslal len mojho...
vyšetril mna a môjmu manželovi urobili spermiogram, takže sa pripravte obaja
pa
Ahojte baby viete mi povedat kto robi spermiogram v prievidzi
moncika, nejak nechapu. Je otazka KED nebo KDE??