ahojte baby,viete my niekto poradit kde robia kolonoskopicke vysetrenie v narkoze?dakujem
Ahoj, toto je velmi dobre zariadenie, robia aj v narkoze.
@nikolkanitra v Nitre len Greguš za riadny poplatok.ale ja chodím do šale a tam ani neviem,že mi robí kolonoskopiu.dávam si s injekciou lebo ja mám veľké problémy s črevami,ale ten prístup a ako to opatrne robí sa to zvládnuť aj bez narkozy.A to som bola už 17 krát na kolonoskopii u všelijakých lekárov.
Ja som bola tiez v Sali. Izasny lekar. Mala som.injekcou nic nebolelo pocas zaktomu sme sa rozpravali aj sme sa nasmiali. Ovela lepsie vysetrenie ako hadica do zaludka
@nikinkals to by som aj ja rada vedela, lebo vyzera ze mna to tiez neminie... aky problem mas ty?
@krassotinka vraj citlive crevo..caste hnacky...ale nejaky dovod na kolonoskopiu musia mat,ze preco ju ti robia,mas zle vysledky?
@nikinkals ahaaa booooze to by som tak chcela. Ja idem praveze na velku tak raz za tyzden, niekedy aj dva,.... ani ma netlaci, ani nemam potrebu, len si proste uvedomim, ze aha uz som vyse tyzdna nebola na velku. a mam aj velke zapalay mocovych ciest, lekari nevedia zistit preco, tak ja neviem... mozno aj z toho.... uz som bola aj pri liecitelke... kokos poviem ti ze ja som zufala... a a bolesti tej mocovej trubice mam nenormalne
@krassotinka z vysledkov aj mne zistili zapal a nevylucuju ani celiakiu..a ver,ze to neni prijemne,ked niekam ides a riesis krce v bruchu a len hnacky,vycerpava to cloveka...mocove cesty mam aj ja opakovane...no hold uvidim vo stvrtok,uspat som sa nedala..
@nikinkals Neboj sa zvládneš to aj bez uspatia.je to síce nepríjemné vyšetrenie,ale dá sa to zvládnuť.ja si občas aj pokručím ako naposledy lebo mám po operácii veľa zrastov a ked mi rozfukol črevá tak ma to zabolelo,ale potom už v pohode.asi tá pred príprava den predtým je horšia ako vyšetrenie.Budem na teba myslieť a držať palce
@nikinkals môžeš mi prosím ťa potom napísať ako si dopadla? Moja kolegyňa na to bola minulý štvrtok a vravela že tak ako sa bála tak to bola pohodička akurát že potom mala veeeeelke nutkanie vyprdiet sa 😀
@krassotinka to je logicke,ked tam napusta vzduchu..ak nepozabudnem,urcite napisem 😉
@nikolkanitra v TRnave robi MUDr. Ušak...
Zrejme asi aj nitrianskej nemocnici, ale neviem ake su tam cakacky. Za plnu platbu to robi v nitre napr Mudr. Gregus, KM Management, spol. s r.o. , Špitálska 13, 949 01 Nitra , Telefón: 037/ 741 54 08 (recepcia) Web: http://km-management-spol-s-r-o-.narodnyzdravot...