Kde robia kolonoskopické vyšetrenie v narkóze?

nikolkanitra
14. jún 2016

ahojte baby,viete my niekto poradit kde robia kolonoskopicke vysetrenie v narkoze?dakujem

ajka30
14. jún 2016

Zrejme asi aj nitrianskej nemocnici, ale neviem ake su tam cakacky. Za plnu platbu to robi v nitre napr Mudr. Gregus, KM Management, spol. s r.o. , Špitálska 13, 949 01 Nitra , Telefón: 037/ 741 54 08 (recepcia) Web: http://km-management-spol-s-r-o-.narodnyzdravot...

sashenkabb
14. jún 2016

Ahoj, toto je velmi dobre zariadenie, robia aj v narkoze.

http://www.sanitstom.sk/pages/kontakt.php

gaaaa
14. jún 2016

@nikolkanitra v Nitre len Greguš za riadny poplatok.ale ja chodím do šale a tam ani neviem,že mi robí kolonoskopiu.dávam si s injekciou lebo ja mám veľké problémy s črevami,ale ten prístup a ako to opatrne robí sa to zvládnuť aj bez narkozy.A to som bola už 17 krát na kolonoskopii u všelijakých lekárov.

nikinkals
14. jún 2016

@gaaaa wau az tolkokrat?ja idem teraz vo stvrtok ☹

gaaaa
14. jún 2016

@nikinkals hej až toľko.Je to nepríjemné vyšetrenie,vždy mám strach,ale neboj zvládneš to.Držím palce 🙂

xevulax
14. jún 2016

Ja som bola tiez v Sali. Izasny lekar. Mala som.injekcou nic nebolelo pocas zaktomu sme sa rozpravali aj sme sa nasmiali. Ovela lepsie vysetrenie ako hadica do zaludka

gaaaa
14. jún 2016

@xevulax Podobne aj ja.my s poznáme 17rokov s ním a tiež mi musel prestať robiť čo sme sa smiali aj so sestričkou.V dnešnej dobe nájsť takého lekára je zázrak.

xevulax
14. jún 2016

@gaaaa tak veru. Je to uzasny pan doktor,odbornik a neuveritelne ludsky a mily. Nerada chodim k lekarom ale k nemu som vzdy sla s radostou.

nikinkals
14. jún 2016

@gaaaa dakujem,sa bojim,ze nejak mi creva posramoti...a smiem sa spytat aky mas problem s crevami?ci je to osobne?

krassotinka
14. jún 2016

@nikinkals to by som aj ja rada vedela, lebo vyzera ze mna to tiez neminie... aky problem mas ty?

nikinkals
14. jún 2016

@krassotinka vraj citlive crevo..caste hnacky...ale nejaky dovod na kolonoskopiu musia mat,ze preco ju ti robia,mas zle vysledky?

gaaaa
14. jún 2016

@nikinkals v pohode.Mám crohnovu chorobu už 17r.preto musím chodiť na gastro.Neboj nič sa nestane.

krassotinka
14. jún 2016

@nikinkals ahaaa booooze to by som tak chcela. Ja idem praveze na velku tak raz za tyzden, niekedy aj dva,.... ani ma netlaci, ani nemam potrebu, len si proste uvedomim, ze aha uz som vyse tyzdna nebola na velku. a mam aj velke zapalay mocovych ciest, lekari nevedia zistit preco, tak ja neviem... mozno aj z toho.... uz som bola aj pri liecitelke... kokos poviem ti ze ja som zufala... a a bolesti tej mocovej trubice mam nenormalne

gaaaa
14. jún 2016

@xevulax Presne suhlasím.je to dr.s veľkým srdcom.človek sa môže ako koľvek báť ale tam príde dnu a strach opadne.ja tam idem asi buduci týžden ale len pre injekcie.

nikinkals
14. jún 2016

@krassotinka z vysledkov aj mne zistili zapal a nevylucuju ani celiakiu..a ver,ze to neni prijemne,ked niekam ides a riesis krce v bruchu a len hnacky,vycerpava to cloveka...mocove cesty mam aj ja opakovane...no hold uvidim vo stvrtok,uspat som sa nedala..

gaaaa
14. jún 2016

@nikinkals a ku komu ideš?

nikinkals
14. jún 2016

@gaaaa ja na Orave,v Dolnom Kubine

gaaaa
14. jún 2016

@nikinkals Neboj sa zvládneš to aj bez uspatia.je to síce nepríjemné vyšetrenie,ale dá sa to zvládnuť.ja si občas aj pokručím ako naposledy lebo mám po operácii veľa zrastov a ked mi rozfukol črevá tak ma to zabolelo,ale potom už v pohode.asi tá pred príprava den predtým je horšia ako vyšetrenie.Budem na teba myslieť a držať palce

krassotinka
14. jún 2016

@nikinkals môžeš mi prosím ťa potom napísať ako si dopadla? Moja kolegyňa na to bola minulý štvrtok a vravela že tak ako sa bála tak to bola pohodička akurát že potom mala veeeeelke nutkanie vyprdiet sa 😀

nikinkals
14. jún 2016

@gaaaa jeej dakujem,si mila...cim ich rozfukne?

nikinkals
14. jún 2016

@krassotinka to je logicke,ked tam napusta vzduchu..ak nepozabudnem,urcite napisem 😉

gaaaa
14. jún 2016

@nikinkals to ked ti zavedie hadicu do konečníka potom pušťa plyn do čriev aby sa rozfukli a všetko videl.a potom ten vzduch pôjde z teba von.

katrin21
14. jún 2016

@nikolkanitra v TRnave robi MUDr. Ušak...

nikinkals
14. jún 2016

@gaaaa hehe no uz sa tesim :-/

katrin21
14. jún 2016

@gaaaa ako sa vola ten v Šali?

gaaaa
14. jún 2016

@katrin21 dr.David

gaaaa
14. jún 2016

@nikinkals daj vedieť ako si dopadla a čo zistili.zajtra máš už prípravu?

nikinkals
14. jún 2016

@gaaaa no jo..vraj to v lekarni stoji 8€,nevies?

gaaaa
14. jún 2016

@nikinkals neviem čo máš.To je viac druhov prehanadla.mne to dáva na recept a volá sa to moviprex či ako.

nikinkals
15. jún 2016

@gaaaa ja to mam bez receptu a vyslo to 8,30e...ked pichaju tu injekciu co by som mala byt tzv.otapena,tak za to sa tiez plati???
a dokedy ma to bude prehanat,aj v noci?mala som to vypit na dvakrat o 13h a 17h a idu zo mna len litre vody...vola sa to passage xs