Doteraz som používala len tampóny s aplikátorom. Je to jednoduchšie zavedenie a aj čistejšie keď som v práci. Lenže v poslednej dobe, ich neviem v obchodoch zohnať. Len objednať. Viem, že aplikátor majú aj OB. Lenže zasa to neviem nájsť v slovenských drogériách. Neviete o nejakej alternatíve, ktorá je aj dostupná v drogériach?
@majtik môj človek, presne túto dilemu riešim. Spomenula som to kamoskam na výlete v druhom mieste a zrazu sme okolo nich išli v Bille ( ta u nás nie je). Takže určite Billa.. DM, teta a 101 ( myslím ) nemávajú 😪
ja som ich tusim v tescu kupovala
@majtik v dm drogerii maju s aplikatorom ich znacku.
@palculienka40 A su dobre tie z dm?
@dadis myslim, ze ano. Pozrite recenzie c3z google kupovala som dcere.dm ma dobre produkty. Ale treba len vyskusat. No ja tampony nepouzivam uz roky.
@palculienka40 Ja tiez len pre dceru na obcasne pouzitie, pred dovolenkou sme kupili ob mini a tampax s aplikatorom regular. Ten mini bez aplikatora jej nesiel zaviest a ten s aplikatorom isiel, ale uvitala by mensi rozmer. Tampax sme nasli najnensi ten regular. Ja pouzivam bez aplikatora. Dakujem
@dadis ja som v dmku kupila tie najmensie a su ok.
@palculienka40 Dakujem, vyskusam
@blondinka95 Ďakujem. V Bille ma nenapadlo pozrieť. U nás ich už v DM nedržia
@palculienka40 Ďakujem. Pozriem to. Doteraz som si ich nevšimla.
@majtik mne ich nasla predavacka.
@nanka3 v poslednej dobe ich neviem nájsť ani v Tete, Dm a ani v Tescu. Teraz @blondika85 spomenula Billu. Skúsim to ešte tam.
@majtik pozri na nete dm a dostupnost
@palculienka40 ja som sa pýtala iba na Tampax :D Mala som si hneď pýtať alternatívu
Teraz mi napadlo ale že ten aplikátor nie je plastový ale taký nejaky eko. Neskúšala som ešte
Ja tiež preferujem len tie. Urobila som si zasobu na dovolenke v Španielsku😀 ja som ani v dm žiadne s aplikátorom nenasla
@majtik bezne ich kupujem v teta drogerii, este sa mi nestalo, ze by ich nemali