Kde kúpim Pycnogenol?

lussinda2
13. jún 2015

Ahojte baby, viete mi poradit odkial alebo kde kupit pycnogenol? Dakujem

elchie
18. aug 2015

V lekárni, ak by aj nemali vedia objednat

sasajanaj
3. jan 2018

Tie čo užívate pycnogenol, je na vašej krabičke uvedené číslo patentu a to že bol vyrobený v Horphag Research? Áno?Tak sem rýchlo so značkou prosím. Hľadám originál nie napodobeniny.

cialota
9. jún 2021

ahojte, citala som nejake referencie na pycnogenol od znacky Zeen by Roal, neuziva ho nahodou niektora z vas? ak ano, prosim napiste mi, rada by som vedela aky mate nazor a skusenosti, dakujem pekne a prajem pekny den😉🌞

uhgara
30. jún 2021

@cialota neviem ci je to este aktualne, ale ak ano kludne ti mozem odpovedat na tvoje otazky 🙂 uzivam ho uz nejaky ten cas hlavne teda kvoli krcovym zilam, ktore sa mi zacali pred vytvarat

fabrika
8. júl 2021

co su to prosim ta za tabletky? sluzia len na prevenciu, alebo vedia uz aj vzniknute zily stiahnut. hrozne moc ma trapia moje nohy. neviem, ci to je teda kvoli tomu, ze som poslednu dobu trocha viac aktivna, neviem veru

bmuller
8. júl 2021

@uhgara aj ja som nad nim uvazovala... badas nejake vysledky, zlepsenie?

bert22
22. júl 2021

kocky neviem, ci je to teda este aktualne, no ja si napriklad objednavam pycnogenol z tejto stranky https://www.zeenworld.com/sk/produkt/kapsuly-py.... balenie vyhodne na 2 mesiace a po dvoch baleniach badam skvele vysledky. dokonca aj male krcove zilky sami pekne natiahli a niektore aj vymizli

sany101
18. feb 2024

@uhgara ahoj prosím ťa pomohlo ti to? V akom štádiu si to mala? Ja mám viditeľne žily celkom a už mi začali aj tie malé praskať.

zuzana822
19. aug 2024

@uhgara dobrý deň, prosím vás pomohol vám na kŕčové žily, ja mám retikularne žily po 2 pôrodoch, ak áno kde ste ho kúpili , viete mi poradiť, ďakujem 🙂