ahojte, chcem sa spýtať, kde teraz kupujete preseed gel. Kedysi sa objednávalo cez www.preseed.szm.com ale tato stranka už nefunguje. Nikto mi nereaguje na moju objednávku už 3 týždne a telefónne číslo majú vypnuté.
Pomôžte prosím 🙂 neviem, kde si ho mám objednať na SR.
Ďakujem.
@galaxy dakujem, pozriem sa tam 🙂 uz si odtial objednavala a bolo vsetko v poriadku?
@anksunamonka áno,všetko ok bolo 🙂
@galaxy ńo uz som si objednala,ale to musim zaplatit najprv na ich ucet sumu z objednavky?
nepride mi to na dobierku?
@anksunamonka už si nepamätám ako sa to objednávalo. Nebola tam taká možnosť výberu?
@galaxy nenasla som to pocas objednavky. a na mail mi prislo, ze hned po pripisani penazi na ich ucet mi poslu tovar...... nemam rada take sposoby objednavok, lebo sa vzdy bojim.... a objednala som si za 33 eur, co je dost....
@anksunamonka a tak ja som problém nemala,tak skúús. Prípadne pozri na inej stránke..
@anksunamonka ahoj,ak mozem poradit ohladne gelu na zvysenie plodnosti,objednaj si na tejto stranke http://www.otehotnenie.sk/eshop/gel-na-podporu-... da sa aj na dobierku.Ja som s gelom bola spokojna,hned prvy mesiac aplikacie gelu sa mi podarilo otehotneniet...inak zostalo mi z 1balenia 3ks ,tak ak by si mala zaujem napis IP 😉
@cristi ahoj a ktori den cyklu si ho zacala pouzivat?
@kvietok228 ahoj,aplikovala som si ho v obdobi mojich plodnych dni ,ktore som si sledovala meranim bazalnej teploty
@cristi a zabralo hned na 1x?lebo rozmyslam nad tym ze si ho kupim a mala si ten s aplikatorom ci bez?
@kvietok228 ja som ho pouzivala,kvoli mm znizenej pohblivosti spermii...ano ,pouzivala som ho len ten mesiac ,v ktory som aj otehotnela..ja som si objednala ten Conceive plus s 8 ks tub aj s aplikatorom..
Ahpjte,nemate niekto na predaj zvysny Pre seed gel?Kupim 🙂
Ahojte, mám doma neotvorené balenie Pre-seedu, objednaný z netu, zo stránky otehotnenie, ak by mal niekto záujem, mám ho aj v bazáriku 🙂
Baby nemate niektora na predaj bud pro seed alebo conseive plus??dakujem
@mima207 Ja mám, napísala som IP 😉
Ahojte, nemát niektora na predaj pre seed ? Ďakujem
@nikolinocka dobrý deň prosím vás máte ešte to balenie gelu pre seedu ? Ďakujem
Prosím ak by sa našla dobrá duša a mala by ešte na predaj gél pre seed odkúpim, je to jediný gél ktorý mne pomáha otehotnieť ten druhý ružový zo stránky otehotnenie.sk mi vôbec nepomáha 😕
@sm001 dobrý deň, juj, bohužiaľ už som ho dávno predala.
ja mam jedno neotvorene balenie 🙂
http://www.ovulacne-testy.sk/pre-seed/