Dobry den prajem prosim vas kolko trva operacia karcinomu prsnika ? Odstranenie stvrtky prsnika s nadorom plus lymf.uzliny ? Cca priemer operacie kto ma skusenosti prosim vas. Moja mama je na operacii a zabudli sme sa opytat a chcem volat potom, ci uz je po a ci vsetko ok, tak preto zistujem. Dakujem vopred
@146lucka ahoj - tiež NOU v BA, mne cca 2,5 hodiny a potom som bola 24 hod na IS. Po tel. ale mm info dať odmietli, musel prísť osobne, ku mne ho nepustili. Operovali ma ráno ako prvú, bolo mi po zobudení hrozne zle - dávali mi infúzky, bolesti som nemala len tá drenáž v prsníku bola nepríjemná a cítila som ju, vstala som na wc až okolo piatej poobede - dovtedy som nebola schopná ani si sadnúť, mobil mi povolili zapnúť až okolo siedmej večer.
@146lucka telefonicky ti nepodaju informacie
@taktotedanie moja mamina bola po operácii hrubého čreva a sestrička na JISke mi povedala aspoň toľko, že už je prebratá z narkózy a je bez komlikácií
@janulienka78 u nas na odd sa nepodavali ziadne informacie, ak sa bude mat pacient lepsie zavola a nikto sa s nikym dalej nebavil
Sestra nema co podavat informacie cez telefon
@146lucka to sa nedá takto povedať - každý to má inak... mne prsník praskol...najskôr museli odstrániť tú poškodenú časť a potom celkovú ME.. ja skoro 4 hodiny.... baby, čo boli so mnou, menej - okolo 2 hodín...