Jemný náznak sfarbenia na teste na prenosné choroby

14. aug 2024

Ahojte dievčatá,
Doma si pravidelne robím testy na prenosné choroby ako hiv. Tento dnešný ma zneistil. V minulosti som si nie vedomá rizikovej aktivity. No dnes sa pri testovacom prúžku T objavil veľmi jemný náznak sfarbenia na úplnom okraji. Čo si myslíte, som zdesena

vevebono
14. aug 2024

Ešte jedna súlož a bude to riadna koľajnica 🫢

autor
14. aug 2024

Neviem či som hypochonder😅 ale v skutočnosti je to ešte o trošku viditeľnejšie ako na fotke🫤.

thereisabear
14. aug 2024

Choď na krv. Na toto ti tu nikto neodpovie.

ajka10000
14. aug 2024

Ja na fotke nevidí ďalší čiarku. A keď nie si si vedomá rizikovej aktivity tak nie je čo riešiť.

katarinaba
14. aug 2024

@ajka10000 tym by som si nebola ista. Ona nemusi robit rizikove aktivity, no partner moze.

autor
14. aug 2024

@katarinaba požiadala som ho aby sme sa obaja dali otestovať. A ja mu verím, ale teraz by to bolo aj tak jedno koho je to chyba. Nemyslím že to bude pozitívne ale istota je istota

katarinaba
14. aug 2024

Ja nic netrvrdim, len som reagovala na komentar, nic tebe. Ja by som sa sice v trvajucom vztahu netestovala, ale pri zacinajucom to uz vyznam mat moze. A nie kvoli nejakym vycitkam, ale preco si zanasat nieco, prelieci sa a hura na to.

anjelicek26
14. aug 2024

Mna by ani nenapadlo taky test kupit, kedze ziadne podozrenie nemam 🤐 Ale tak zajdi na gyndu na krv a stery, uvidite...

autor
14. aug 2024

@katarinaba veď úplne v poriadku, nemyslela som to zle😇. Ja som sa testovala teraz lebo som to brala ako takú moju povinnosť a istotu, navyše som sa netestovala na začiatku..

iwesska
14. aug 2024

Pravidelne si robis testy na pohlavne choroby?? Uz to je zarazajuce, ale tak ked ta taky adrenalinovy zivot bavi...Kazdopadne HIV by som si urcite dala zistit z krvi,nie z nejakeho domaceho testu.

autor
14. aug 2024

@iwesska 😕ale ja nežijem "adrenalínovo" jednoducho chcem mať istotu. A pravidelne znamená tak raz za rok.

iwesska
14. aug 2024

Neviem, som po 40-tke a ani mi nenapadlo si robit test na pohlavne choroby. Kde by som k nim prisla? Ibazeby som striedala partnerov,alebo mala podozrenie,ze ich strieda muz a chcela mat istotu,ale inak si ho ani neplanujem nikdy robit.

msnesquik
14. aug 2024

@iwesska tiez pozeram, ja som asi trapna so svojimi tromi partnermi v zivote 😄

veronikaszabova
14. aug 2024

@iwesska tiez pozeram ako puk. Ze "preventivne" 😂🤦

iwesska
14. aug 2024

@msnesquik
@veronikaszabova To akokeby som si robila test na drogy,ktore neberiem🤭 Su len 2 moznosti, preco to clovek musi robit - promiskuitny zivot,alebo obsedantno-kompulzivna porucha, to uz len autorka sama vie,preco ma podozrenie🤷‍♀️.