Jednodňová laparoskopia

25. mar 2024

Ahojte prosím je pravda že sa vykonáva tento zákrok aj tak že ste v nemocnici len jeden deň ? Lebo ja som bola pred 6 rokmi a musela som byť 5 dni..niečo sa zmenilo odvtedy?mm

veronika_sk000
25. mar 2024

moja babka teraz bola na laparke a nechali si ju tam iba cez noc

e1i
25. mar 2024

V 2017 som bola dve noci,jednu pred a jednu po lsk. Ale ano da sa ze prides rano,urobia a 2h po pustia. Ale s tym len v car som sa stretla,mozno na nejakej sukromnej klinike,nie v statnej nemocnici

20erika07
25. mar 2024

Bola som tento rok v januari a nechali ma na 1 noc.

kiki68
25. mar 2024

Zalezi co robia,ale ano je to mozne

nellyuana
25. mar 2024

Ja som bola min rok v lete - ráno o 8 začali robiť zákrok a o 13 som už sedela v aute smer domov - ale isto to závisí aj od toho čo robia

autor
25. mar 2024

@nellyuana a čo vám robili konkrétne ?

liliputka2131
25. mar 2024

Moja sestra pred tyzdnom laparo pruh rano o 10tej zakrok na druhy den o 10tej odchod

titla
25. mar 2024

Laparoskpia nie je konkretna operacia. Je to sposob, vykon operacie. Laparoskopicky sa moze operovat zlcnik, maternica, crevo...
Dlzka hospitalizacie potom zavisi od zavaznosti a invazivnosti zakroku a doby predpokladanej rekonvalescencie. Ak sa robi napr. laparoskopicka diagnosti brusnej dutiny, bez dalsieho zasahu, tak to moze byt zakrok jednodonovej chirurgie a pacienta po obede prepustia domov. Ak vsak laparoskopicy odstranuju cast creva ide zvycajne o tyzdenu hospitalizaciu.

ingrid16
26. mar 2024

Cysta a vajecnik ~ 5 dni

medda_beda
30. mar 2024

Mne robili diagnostickú laparoskopiu a chromopertubáciu.
V pondelok ma zoperovali v stredu ma pustili.