Jednodňová chirurgia - kyretáž

stofilu
1. dec 2018

ahojte baby. zial i ja musim na kyretaz.babo sa prestalo vyvijat medzi 4-5 tt. v pondelok mam prist do nemocnice. vraj tam zotrvam 3dni...viem ze sa to da i skor. poradte mi ako to funguje na jednodnovej chirurgii. staci sa objednat cez telefon? ako je to z predoperacn. vysetrenin? a cely zakrok ty riadne preplaca poistovna?

mon8060
1. dec 2018

Neviem kde ti to takto povedali ale myslím že si to zle pochopila..nepovedali že maximálne tam môžeš byť 3dni? Ak by boli nejaké komplikácie?aj v nemocnici kyretaz trvá jeden deň..podľa toho kedy ju robia.mne predoperačné urobila iná dr a išla som na zákrok o 11stej,všetko bolo ok,urobili mi ešte v narkoze sono,dali ma na izbu a o 5tej večer ma pustili domov.kontrola u svojho gynekológa

len11ka
1. dec 2018

Ahojte, veľa som tu čítala ohladom konizacii a kyretaze je pravda ze v prípade komplikácií tam zotrvas 2-3 dni. Najčastejšie na Kramároch nechávajú dlhšie čo som čítala . Ja som to absolvovala pred pár dňami a pustili ma večer domov nakolko bolo vsetko ok. Ale je pravda ze ja som to absolvovala hlavne kvoli konotácií

mon8060
1. dec 2018

Keď ti to budú robiť poobede resp večerom tak ťa tam spat nechajú určite

buuu
1. dec 2018

Ak ta budu robit rano, tak vecer si doma pokial bude vsetko ok. 3 dni je to kvoli poistovni..papier o prepusteni si vyzdvvihnes na 3.den

len11ka
1. dec 2018

Ja som bola na súkromnej klinike takze papiere a vsetko som dostala pri odchode. Držím palce nech vsetko dobre dopadne.

chcemradu
1. dec 2018

Mne za jeden den spravili aj prefoperacne, aj zákrok. O 11tej ma brali na sálu. O 14tej som isla domov aj s prepustacou správou.

pininka
1. dec 2018

Väčšinou sa ostáva Max 24 hodín, ja som ostala od obeda do ďalšieho dňa do rána a aj to len preto že má nemal kto zobrať a vykonať kyretaz a čakala.som až do večera na doktorku, takže ma prepustili na druhý deň ráno.

mima172
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
meryka
13. jan 2019

Mne to robili pred 3 dňami. V piatok ráno som šla,v sobotu ráno ma pustili. Je mi smutno z toho :/