Jeden prsník mám vačší

14. aug 2023

Ahojte dievčatá chcem sa opýtať či aj vy to tak máte dlhšie si všímam, že jeden prsník mám vačší ako druhý, ale to je normálne asi. Lenže na tom vačšom prsníku mam aj viac žil, aj také malé žilky ružové, ako keby aj strie. Aj vy máte tie prsníky takto rozdielne?

autor
14. aug 2023

Zabudla som dodat že ten vačší prsník je aj citlivejší ale to stále aj bol.

rebrambora
14. aug 2023

Telo nieje sumerne.
Napriklad ak si pravacka, tak aj tvoj pravy prsnik bude mensi, pretoze pravu cast tela viac pouzivas.

missviolet
14. aug 2023

@rebrambora ja som pravacka a pravy mam veru vacsi nez lavy 😅

majamat
14. aug 2023

poznala som zenu, ktora mala jeden prsnik vacsi o 2 cisla. to nebola len taka ezna asymetria a mala dost problem so spodnym pradlom. tvrdili jej, ze sa to porodom upravi, resp mozno dojcenim. no neviem ako ej na tom teraz,c i ma nejake deti.

tulik123
14. aug 2023

Joooj ja mam jedno ovela vascie ako druhe. Hlavne kojenim sa to zhorsilo. V pravom prsniku som rychlo stratila mlieko a ten lavy aktivny ostal vacsi a ovisnutejsi. Teraz ked uz nekojim sa ten rozdiel trosku zlepsil ale rozdiel viditelny tam je. Minuly rok si dat plavky to bolo hrozne 😃 ten pravy som si aspon trosku vypchavala 😅

tulik123
14. aug 2023

@rebrambora u mna naopak 😃

irusa
14. aug 2023

Je to normálne

autor
15. aug 2023

Dievčatá ale ja sa nepýtam iba na veľkosť, ale či máte aj tie prsníky rozdielne, že na jednom prsníku napríklad ja viac žiliek a tak?

ka_ti
9. jún 2024

Dobry deň, ja mám tiež jeden prsník väčší ako druhý a čím som staršia tým ma z toho chytá väčšia depka. S pravým som kojila viac a je taký výraznejši. Vám sa to nejak upravilo?