moze byt zena plodna s jednym vajecnikom ??? 🙂
jasne, ak je funkčný, tak kľudne. Mám v rodine jednu dievčinu, ktorá mala takto druhého syna úplne v pohode.
Jasne ze moze, kamaratke museli pri prvom cisarskom jeden vajecnik vybrat a dr povedal ze otehotniet kludne moze ale zrejme to bude dlhsie trvat. Teraz maju 2 mesacneho chlapceka a to sa ani nesnazili o druhe, lebo prvy mal cca 2 r. ale podarilo sa. 🙂
baby dobre dakujem odkážem sesternice lebo ona to chcela 🙂 a je v nemocnici po operácii .
Áno, samozrejme, ak má jeden vaječník, ktorý je v poriadku, tak plodná je. Môžeš sesternicu potešiť.
moja babka mala vďaka jednému vaječníku tatina a ten má mňa 😀
Samozřejmě,ak ten druhy je funkcny,tak plodna je,aj ked jej moze (ale nemusi) trvat trosku dlhsie kým otehotnie🙂
mozem ta potesit, sanca je mensia, ale nemozne to nie je, moja mamina nas mala dvoch len s jednym vajecnikom aj ked jej lekari po mne povedali ze uz deti mat nebude. a mala 😉
@natal12 - sanca je mensia, ale v podstate si uplne plodna... su dve moznosti - niekedy vajecnik komplet preberie funkciu a ovulujes kazdy mesiac - alebo moznost druha - ovulujes len kazdy druhy mesiac... Nech sesternica nestresuje, pokial ma ten druhy vajecnik zdravy, kludne otehotnie.
no teraz je v nemocnici operovali ju asi jej vyberali vaječnik a druhy jej ostal ☹ lebo ked bola u gynekologičky skalickej v trnave tam odpadla a volali jej sanitku 😢 hned išla do nemocnice na gyndu lezat
@natal12 - vajecnik sa moze podarit zachranit, mozno sa podarilo plod/nador/cystu odstranit pred tym, nez uplne praskol, neviem, kde bol problem :( Nech je rychlo fit!
ona asi mala mimomaertnicové tehotenstvo neviem fakt :( :( chudaaaa dnes sme boli zanou nechceli nas pustit sestrička pindala ..
@anjelicek26 prečitaj písala som len som zabudla pridat tvoj nick 🙂
@natal12 - hadam vas zajtra pustia, hlavne fakt, hlavu hore, baby mat urcite este bude, len nech sa da pekne do poriadku, asi stratila vela krvi, ked vas nechceli pustit 😖
@anjelicek26 mamina hovorila ze asi skrz hygienu a tak nie ? 🙂 nejdeme správy ??
Ja mam tiez len 1 vajecnik a kusok z druheho a som v 20 tyzdni tehotenstva a bez problemov sa nam to podarilo. Takze hlavu hore nic nie je stratene treba len mysliet pozitivne.
@natal12 tak ako je plodny muz s jednym semennikom, tak je aj zena s jednym vajecnikom. Priroda ich nadelila po dva kusy, aby ked sa s jednym nieco stalo, aby sme nevymreli 😉
ano moja sestreka tak mala syna iba s jednym vajecníkom