Je vidieť zrasty na sone?

22. apr 2022

Mám dve otázky.
Je vidieť zrasty na sone?
Môže mat žena ktorá nemala nikdy žiadnu operáciu ( ani sekciu) mat zrasty? Z čoho by sa teda spravili tie zrasty ?

ninka99865
22. apr 2022

Ci na sone vidieť neviem, ale môžu sa urobiť aj po nejakom zápale vraj

ebbelin
22. apr 2022

Ahoj nie, nie je ich vidiet na sone, mne ich odhalila az laparoskopicka operacia, ked sa mi nedarilo otehotnieť.

A ano moze ich mat aj žena, ktorá si myslí ze je zdravá, pretože som bola na tom podobne - nikdy ziadne problemy, pravidelne prehliadky a napriek tomu som pravdepodobne prekonala zapal, o ktorom som ani netusila 🤷

ninka99865
22. apr 2022

@ebbelin a na laparo ti ich odstránili?

taktotedanie
22. apr 2022

Mne zrasty doktorka na sone videla, asi zavisi od skusenosti lekara a pristrojoveho vybavenia na ambulancie

patuska00
22. apr 2022

Aj mne zrasty videl dochtor bola som aj na operácii a to iba vicistili a zrasti sa robí áno aj po zápale aj po niektoré operácii.ale mne to nepomohlo už skoro 3 roky po operácii a ani som neotehotnela . A keď sa môžem opýtať keď ti robila dochtorka sono bolelo táť pod brucho

ebbelin
22. apr 2022

@ninka99865
Nie lebo som to mala v katastrofalnom stave, zrasty vo vajcovodoch. Ale každopádne polroka nato som prirodzene otehotnela - hoci to vraj inak ako formou IVF nemalo byť možné 😉

ebbelin
22. apr 2022

@taktotedanie sú zrasty ktoré sú viditeľné a potom sú aj zrasty vajcovodov ktoré ale sono neodhali, iba laparoskopicka operacia a to som bola na viacerých klinikach v čase keď sme sa snažili o dieťa