Mali ste niektorá aj ďlhsie bolesťy po mimomaternicovom tehotenstve a odobraty pravého vajcovodu?
@dominika1988 také niečo ale na druhej strane a bolesť v krížoch a prsnikoch
@jaankaa17 bolesť v krížoch ani prsníkoch som nemala. Iba bolesť podbruška.
Ja som 3 mesiace po MMT a niekedy mám také pichanie, naťahovanie na miestach kde mám jazvy viac na ľavej strane kde bol odobratý vajickovod
A neuzivali ste náhodou tabletky clostilbegyt a duphaston pred otehotnenim? Ja som brala prve balenie hneď sa podarilo a dopadlo to mmt.
@jaankaa17 no ja som už raz potratila v 15tyzdni, potom sa nám podarilo otehotnieť to bolo teraz to mimomaternicové, dr mi povedala že si dať pauzu 3 mesiace ale ešte sme sa nezačali snažiť ja som si dala nasadiť aj antikoncepciu aby som náhodou neotehotnela a momentalne sa ešte nesnažíme možno až za také ďalšie 3 mesiace. U mňa je aj iný zdrav. Problém takže teraz riešim ten aby už ďalšie tehotenstvo bolo v poriadku. A čo sa týka toho opakovane MMT myslím si že pokiaľ vám vyberali vajickovod kde ste to MMT mali tak tam by sa už nemal opakovať oni ho aj kôli tomu vyberajú ale zase nikde nieje napísané že sa to nemôže stať na druhej strane ja mám z toho tiež strach žeby sa to zase opakovalo lebo potom už bude jedina šanca len umelé oplodnenie.