Je tu niekto po mimomaternicovom tehotenstve?

jaankaa17
29. jan 2021

Mali ste niektorá aj ďlhsie bolesťy po mimomaternicovom tehotenstve a odobraty pravého vajcovodu?

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jaankaa17
autor
29. jan 2021

@dominika1988 také niečo ale na druhej strane a bolesť v krížoch a prsnikoch

veronikaa006
29. jan 2021

@jaankaa17 bolesť v krížoch ani prsníkoch som nemala. Iba bolesť podbruška.

deanka123
29. jan 2021

Ja som 3 mesiace po MMT a niekedy mám také pichanie, naťahovanie na miestach kde mám jazvy viac na ľavej strane kde bol odobratý vajickovod

jaankaa17
autor
29. jan 2021

A neuzivali ste náhodou tabletky clostilbegyt a duphaston pred otehotnenim? Ja som brala prve balenie hneď sa podarilo a dopadlo to mmt.

jaankaa17
autor
29. jan 2021

@deanka123 A v kolkom týždni to zistili.? Mne v 8tt. Ja som bola operovana 12.1. A mam ešte aj bolesť a aj prsníky ma bolia plus mi to ide do krizou. A doktorke ešte len pôjdem na kontrolu. Keď som bola na stichi dala mi od bolesťy flector prášok

deanka123
30. jan 2021

@jaankaa17 tiež v 8tt mi zistili MMT, je pravda že prvé dva týždne som sa skoro vôbec nevedela ani vystrieť a tiež som mala tieto bolesti ale postupne to odznelo 🙂 takže sa nebojte aj Vas to prejde po čase len sa musí telo zregenerovať 🙂

jaankaa17
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jaankaa17
autor
30. jan 2021

@deanka123 A vy ste otehotneli normálne ale ste mali tiež nejaké tabletky.?

deanka123
30. jan 2021

@jaankaa17 normalne bez tabletiek trvalo to cca 7 mesiacov kým sa podarilo otehotnieť

jaankaa17
autor
1. feb 2021

@deanka123 A skúšali ste potom znova otehotnieť a za koľko asi. Ja som bola u doktorky ona ze tak asi za 3mes.aby sa to zahojilo ale už tam je riziko že sa to bude alebo môže opakovať a ešte ze tam mam trocha tekutiny.

deanka123
1. feb 2021

@jaankaa17 no ja som už raz potratila v 15tyzdni, potom sa nám podarilo otehotnieť to bolo teraz to mimomaternicové, dr mi povedala že si dať pauzu 3 mesiace ale ešte sme sa nezačali snažiť ja som si dala nasadiť aj antikoncepciu aby som náhodou neotehotnela a momentalne sa ešte nesnažíme možno až za také ďalšie 3 mesiace. U mňa je aj iný zdrav. Problém takže teraz riešim ten aby už ďalšie tehotenstvo bolo v poriadku. A čo sa týka toho opakovane MMT myslím si že pokiaľ vám vyberali vajickovod kde ste to MMT mali tak tam by sa už nemal opakovať oni ho aj kôli tomu vyberajú ale zase nikde nieje napísané že sa to nemôže stať na druhej strane ja mám z toho tiež strach žeby sa to zase opakovalo lebo potom už bude jedina šanca len umelé oplodnenie.