Je to výkyv hormónov?

1. jún 2021

JE to len vykyv hormonov a meskajuca menstruacia alebo sa zo mna stava troska?
Kramy meskaju tyzden a pol, tehotenstvo urcite nie je dovodom, mozno so mnou biju hormony alebo neviem, nastupila som do novej prace, uz na pohovore boli vsetci na mna mili ale nieco mi nesedi, neviem ci samotne miesto, doobeda neskutocna bolest hlavy a tazko od zaludka, alebo ta praca nie je pre mna, uctovnictvo, povodne sme sa dohadovali na comsi inom a ja k tomuto akosi nemam vztah.
Ja viem ze je to na zaciatku vsade zlozitejsie ale ak mam v takomto stave chodit domov este dalsie 3 dni tak mi to za to nestoji, citim sa ako keby som robila v bani a len mi je do placu.
Su to len hormony a zmena miesta?.....

trixi12
1. jún 2021

skôr by som povedala, že stres. Dakedy si to ani nemusíš uvedomiť, ale telo proste vie svoje a reaguje na to. Ja som raz začala v novej práci, hovorila som si že to je ok a musím si len zvyknúť na nové prostredie (predtým som už robila niečo podobné a tú prácu som mala rada). prvý deň som mala asi 3x chuť sadnúť si a rozrevať sa, čo u mňa rozhodne normálne nie je. keď som sa na druhý deň zobudila a uvedomila som si, že idem do práce a rozplakala som sa, tak mi konečne doplo že toto nie a nechala som to. A nič lepšie som urobiť nemohla. Asi by si sa mala zamyslieť, či ti tá práca za to stojí a či je to len ozaj stres z nového zamestnania, alebo hrozná pozícia, ktorá vôbec nie je pre teba. Skús si napríklad sadnúť a spísať dôvody, prečo tam zostať a čo sa ti páči, a naopak čo sa ti nepáči. možno ti to pomôže utriediť si myšlienky a rozhodnúť sa.

autor
1. jún 2021

@trixi12 na strane pozitiv by bol plat, mensi kolektiv, nove sidlo firmy od jula v centre mesta, na strane negativ samotna praca, mna to uctovanie nebavi a povodna napln bola dohodnuta ina....len asi aktualne nemam na vyber

autor
1. jún 2021

@trixi12 bola som zvyknuta na volnu pracovnu dobu a teraz presne 8 a pol hodin, citim uzkost pri predstave ze najblizsie mesiace ziadne volno oddych nic....

trixi12
1. jún 2021

nuž keď nemáš na výber tak ti toho moc nezostáva, len tam vydržať pokiaľ si buď nezvykneš, alebo nenájdeš niečo iné. čo ti povedal šéf, prečo ti zmenili náplň práce? Nepríde mi to úplne korektné, už aj to vytvára zvláštny dojem o firme :/

autor
1. jún 2021

@trixi12 lebo ze mam viac ako na administrativu, akoze to nie je narocna praca sedis a nahodis do pc fakturu co pride a druhej fime 2x do mesiaca vystavis fakturu, rozdelis blocky faktury atd a zauctujes, len to takto uplne nie je to co by ma bavilo...

fiafia
2. jún 2021

Pred nedávnom kamoška nastúpila na miesto, kde netušila akú všetku prácu to obnáša. Navyše to bolo úplne iné ako bola zvyknutá. Bola nešťastná, stále v strese, nechutilo jej jesť a po večeroch plákavala. Vôbec ju to nebavilo a bola nešťastná. Dala v danej práci výpoveď a opäť je sama sebou

autor
2. jún 2021

@fiafia vojak z bojiska neuteka ale ked je clovek po 2 dnoch nestastny a preplace obednu pauzu v aute tak co bude po mesiaci?

fiafia
2. jún 2021

Prvý týždeň je vždy najtazsi

luccija
2. jún 2021

Vydrzala by som este chvilu ved mas skusobnu dobu a uvidis....praca nevyzera byt namahava