Je to uhniezďovanie alebo len PMS?

15. apr 2021

Ahojte neviem či sa to sem celkom hodi ale v skupinách kde sa toto rieši sú niektoré ženy dosť podráždene keď chce človek radu tak to skúsim sem.
Snažíme sa o bábätko mala som dosť nepravidelný cyklus tak som začala brat utrogestan . Cyklus sa mi hneď upravil a ja už mám cyklus 28.dňový. Teraz som 18dc. A mám dosť veľké bolesti brucha a to hlavne večer od rebier až po podbrusko take ako keby kŕče . A tak isto ma bolia aj prsia . Nemeriam si teplotu ani nerobím ovu testy riadim sa len tým ako mi je takze som mala ovulaciu 13dc . Je možné aby to bolo uhniezdovanie ? Alebo je to niečo iné a mám sa báť ? Ďakujem za každú radu

autor
15. apr 2021

A ešte jedna vec včera má naplo s kávy . Len som ju otvorila ani som sú ju nakoniec neurobila

miadi
15. apr 2021

Moc sa sledujes . Bez urazky to co si opisala neznie ako uhniezdovanie ale ako zastavene vetry. Pri uhniezdovani nie su velke bolesti brucha ani rebier. Vacsina zien ho ani neciti . Je to uplne mini pichnutie v maternici. Musis len vydrzat dalsich 10 dni a potom mozes skusit teho test. Vela stastia prajem.

zanetakovacsova
15. apr 2021

Uhniezdovanie je skôr pichanie v podbrušku ako bolesť pri rebrách. To je skôr už iba namýšľanie si.

lenka8p
15. apr 2021

to znie ako natiahnuty sval, necvicila si vela v poslednej dobe? Mne sa stalo toto iste pred nedavnom..

majinka81
15. apr 2021

18 dc ak ovu bola 13 dc je skoro na uhniezdovanie.Realny je tyzden po a aj to velmi skory cas na uhniezdenie.A to co popisujes,moc to nevyzera na uhniezdenie.

snazilka_bio_mamka
15. apr 2021

mavam občas aj ja taketo... uz som si nieraz myslela ze teraz to bude ONO ale nikdy nebolo. Mavala som hned po ovulacii krče, vytok, bolestive prsia atd atd a vzdy prišla ms.. občas su predmenstruacne symptomi proste silnejšie, za všetko mozu hormony. Samozrejme, mozes byt tehotna, ale momentalne tieto tvoje priznaky nie su zapričinene tehotenstvom, kedze do MS mas este 10 dni tak vela dni po ovulacii zrejme nie si, vtedy sa ti este ani vajicko nestihne uhniezdiť a priznaky mas az po uhniezdeni až ked ti telo začne produkovať hcg (z hcg su priznaky).. tak bud trpezliva, nesleduj sa a ked pride den ms vyčkaj ci pride a ak nie, mozes hned den na to testovať.drzim palce

sense
15. apr 2021

Na uhniezdovanie je skoro.... To bude skôr niečo iné... Skôr tráviaceho smeru....

mamanadruhuu
15. apr 2021

Myslím si, že tvoje symptómy si namyslaš ale samozrejme ze sa to dá chápať, každá žena inak pociťuje uhniezdovanie ina to ani necíti :/ a podla mňa to je dosť skoro, veď si počkaj ešte pár dní.. Pri prvom tehu som mala prvý pozitívny test až po 2 týždňoch meškania a pri druhom 8 dní pred MS takže uvidíš počkaj ci bude meškať

rita0123
15. apr 2021

Ahojte viete mi poradiť ktorá má viac skúseností mám 20dnovy cyklus ktorá ma niektorá taký krátky neviem ani kedy ovulujem včera som mala také pichanie v maternici trochu som mala aj bolenie neviem či sa dá po niektorých dňoch aj otehotnieť alebo len pár dní po menzese ďakujem za odpoveď ak mi neaka bude môcť odpovedať

rita0123
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
rita0123
15. apr 2021

Baby nemáte žiadna taký problém ?

sense
15. apr 2021

@rita0123 istu dobu som mala cyklus kratsi nie 20 dnovy ale 22 a 10dc mi vysiel pozitivny ovulacny test....skus si robit jeden dva mesuace ovulacbe testy al merat bt a uvidis....testovat som zacala na 5dc

rita0123
15. apr 2021

@sense myslíš že ovulácia ešte nenastala keďže ja som mala stik 7.4. a 14.4. menzes bol 5.4. a trval 5dni ja som v živote nepoužívala ovulacne testi ale vyskúšam to ja som stoho už nervózna prečo mi takto hapruje ten cyklus raz mám 28,29,20som zvedavá aky budem mať budúci mesiac potom neviem kedy mám aj tu ovulaciu

rita0123
15. apr 2021

@sense asi sa dosť pýtam

sense
15. apr 2021

@rita0123 to ja neviem ovulácia nenastane kvôli styku ale ovulácia nastane cca v strede cyklu keď dozreje vajíčko.... Ato ci si mala ovuláciu ti povie lekár... Alebo sledovanie bazalnej teploty, a tiež keď máš cyklus raz tak raz tak...

klarisakohutova
2. júl 2024

Dobrý deň potrebujem poradiť

klarisakohutova
2. júl 2024

Menštruácie mi mala prísť o 4dni a dnes 2.7 man špinie hnedasty vytok tracha ružovýsta krv môže to ísť o uhniezdovanie.???