Pri preventívnej prehliadke z gynekológie vyšli zlé stery z krčka maternice. Dostala som odporúčanie kúpiť si gél, Deflagyn, na tri mesiace, tak som ho začala používať. Potom budem mať kontrolné vyšetrenie. Gynekológ mi spomínal, že mi musí pravidelne kontrolovať vložky, že mu mám posielať fotografie. Tak chcem vedieť, či je to štandardný postup, bola by som rada, keby sa vyjadril odborník, prípadne ženy, ktoré mali problémy s krckom. Vďaka.
Toto som v živote nepočula. Ale som zvedavá, čo na to ostatné ženy. Ja aj moja mama sme mali zle výsledky z cyto. ale jediné, že sme chodili častejšie na ster z krčka, kým sa to nezlepšilo. Odporúčanie som tiež dostala na Indonal myslím to bol ale žiadne vložky som si ani sledovať nemusela, nie ešte že mu posielat. Neviem si to ani predstaviť, koľko tých fotiek s vložkami by musel mať ten dr. v telefóne, veď množstvo žien má zle výsledky...
toto je vtip? A ako to gynekologovia kontrolovali, ked este neboli mobily? To im zeny chodili kazdy deñ ukazovat vlozky?
v ziadnom pripade, kontrolny ster bol o pol roka, medzitym som sa dala ockovat gardasilom
autorka, robis si srandicky?
@tenerifka bohužiaľ to nie je vtip, preto sa pýtam...
no dpc.....asi si narazila na uchyla
Tiez som brala Deflagyn, potom kontrolny ster uz bol ok, ale teda vlozky mi nikto nekontroloval.
Neverím 😅 daj meno lekára
@tenerifka každopádne je to pre mňa kontrolka na zmenu lekára
Verím že ak si nerobíš srandu, tak mu žiadne vložky posielať nebudeš 😅
Ale neverím že toto je reálny príbeh. Neverím
A to co akože chce z tej fotky vydedukovat?😆🙈
Veď je to absolútna hlúposť, to hádam nikto nemôže brať vážne..
Uchyl, nič viac. Nepošli žiadnu fotku, strašná hlúposť.
no ale kedy ti chce akoze kontrolovat vlozky? Pocas menstruacie? A co ak pouzivas len tampony a kalich? Vysvetli nam to......co ma ms spolocne so zlymi vysledkami steru z krcka
@tenerifka nad tým uvažujem už dva týždne, myslela som si, že hlien, no čo z neho zistí....
pri každej návšteve lekára lekár spíše správu a na konci je odporúčanie Dr. a ty to podpisuješ. Chceš mi povedať, že toto tam máš uvedené? Pokiaľ áno - už si mala byť na lekárskej komore ohlásiť to a od nich by som žiadala vyjadrenie či je to "štandardný postup".
@alenah31 ďakujem, idem to pozrieť. Pri zmene lekára musím ísť za ním, že? :(
Ak chces zmenit lekara, mozes ist rovno k novemu a on si vyziada kartu od stareho
nemusíš za ním - nájdeš nového Dr. a ten si vyžiada tvoju kartu od toho starého.
Odkedy sa prehodnocuje stav pacientky podľa vlozky a ešte foto🙈.
Meno lekára?
Daj aspon mesto kde pracuje taky uchyl.
Toto nie je len na zmenu lekára, ale rovno na nahlásenie príslušným orgánom
Už riešim zmenu. Našla som si gynekologicku🙂
ešte som sa s takým prípadom nestretla ale ženy v nemocniciach tiež ukazovali vložky a pediatri tiež chceli foto plienky pri problémoch (než im začali mamy v hojnom počte posielať fotky h*vien 🙊 potom to zatrhli)
Ak to náhodou povieš gynekologicke, tak daj nám vedieť jej reakciu..čo ona na to
@bbshop keď pôjdem na vyšetrenie, spýtam sa jej, nechcela som to riešiť telefonicky ;)
Jasne nemyslela som po telefóne🙂 len ma zaujíma je názor či je to v poriadku
Takže informácia. Kartu som zobrala, išla k druhej gynekologičke, doktorka tam nebola, len sestrička. Otvorili sme kartu a tam správa... sestričke som rozprávala, čo sa mi stalo, tak neverila čo počuje, tak som jej ukázala maily. Najväčší gól? Podľa karty som mala výsledky steru v poriadku... Ešte počkám na doktorku. Hotová telenovela toto
Fúha tak toto je už vážne pruser
@bbshop ešte som uvažovala, či mu niekto nenabúral mail, i keď písal mi pár hodín po vyšetrení (preventívnej prehliadke) a pýtal sa, či nemám štípanie...
NIE!!!!! To čo je za magora!!!!!!Dokonca som išla na opakované odbery obratom keďže výsledky boli fakt zlé. Nakoniec som sa nevyhla konizácii krčka maternice a kontrolu každých 6 mesiacov.