Ahojte píšem rýchlo nemám kredit nejde mi internet len na chvíľku mne v piatok vymenili stent do ľavej obličky ja mám moc.kamene a od toho piatku sa mi točí hlava horúčky pocit na vracanie...po tej vymenené toho stentu som šla na wc a to som cikala okolo 5 min.a to ako ciru vodu potom po skončení cikania som zahliadla dve kvapky krvy som si pomislela že to nič že to je asi z podráždenia s tej hadicky čo mi dávali do tej obličky no ale dnes to ako keby som dostala menstruaciu tak ja neviem lebo menstruacia ma prísť až 2.7.co mam robiť dosť som sa zlákla včera som sa tak rozprávala s mužom že čo ak mi niečo ten urolog zvnútra poškodil preto mi to neprechadza vôbec skôr ste horšie mi je je horúčky stále tocenie hlavy pocit na vracanie a ešte ťa krv že ak mi niečo poškodil a mám boch chráň vnútorné krvácanie dám celu nemocnicu udať
@ildiko36 ja mám tie horúčky od utorka minulého týždňa a na urologiu som išla v piatok mala som upchaty stent tak mi ho vymenili myslela som že konečne mi bude fajn budem sa hrať s deťmi a tak ale nepomohli beriem aj antb...horucky mám stále točí sa mi hlava som vyslabnuta a ťa krv ja neviem je možné že som dostala menstruaciu skôr ako som mala?aj keď som ju mala dostať až 2.7
@vladkabalazova napisem ip
@vladkabalazova ja som mala stent a namiesto moču som mala plnu skúmavku krvi.. podľa mňa nemáš ms
@alchemilkazltozelena nemôže to byť vnútorné krvácanie
@alchemilkazltozelena mám dve deti strašne sa bojím a neverím doktorom vôbec čo mi mali pomoc ešte viac mi shorsili
@vladkabalazova nemyslím si. Tiež som sa veľmi bála a bolesti strašne, aj som sla na pohotovosť, tam má pozrela dr a povedala že stent je uložený správne dala mi Tramal od bolesti, to mi trochu pomohlo a netrpezlivo som čakala kedy prejdú tie dni aby mi už stent vybrali .. tebe ho kedy majú vyberať?
@alchemilkazltozelena mne ho menili piatok čiže výmena je aj o tie tri mesiace
@alchemilkazltozelena najviac sa bojím toho krvácania do ms mám 5 dní tak ja neviem
@vladkabalazova a nedá sa ti ísť na pohotovosť nech dá na to pozru? Ale viem že pri zavedení stenu sa krváca, ako som písala ja som namiesto moču mala kopu krvi.. mne vyberali stent po 10 dňoch tuším, ja by som 3 mesiace neprežila to mať.
@vladkabalazova tak zrejme nievo nie je ok. Stent sa mohol opat upchat..zosunut..vypadnut...treba ist na urologiu aby skontrolovali oblicky ultrazvukom ci tam nie je pretrvavajuca dilatacia. A kontrolu CRP a moc na kultivaciu , moxno treba aj hospitalizaciu....tu na MK do teba nik nevidi.. hlavne ale klud...a po dorieseni zapalu urgentne riesit kamene a nie furt menit stent. Odkial si?
Choď tam kde ti to robili nech ťa skontrolujú.
@miskamicha som z Turia...od včera je mi lepšie už môžem aj upratovať a tak teploty sa znížili dám si paralen a do 10 minút klesne spala som celú noc nezobudila som sa na horúčku to krvácanie sa trocha ustalilo dnes idem na urologiu uvidím čo mi povedia dúfam že ma tam nenechajú mám dve malé deti na môjho manžela je toho už dosť 2 týždne všetko robil sám staral sa o mna aj o deti
@vladkabalazova ked maš horúčky ,pocit na zvracanie urcite mas daaku infekciu, pri ms nemas teplotu.Chod radsej k lekarovi a nech ta vysetria a nech skontrolujú aj stent.
Pri zavedení stentu je normalne ked mas kusok krvi v moci ale pri teplote treba isť k lekarovi, nečakaj, lebo infekcia oblicky neni sranda