Ahojte baby, chcela by som sa spýtať či je podla vás normálne a že či aj vy to takto niekedy máte, že keď už vám má končit menzes tak zrazu príde, ako keby ste ho práve dostali? Mne sa to nikdy nestalo ale niekde som čítala že to je normálne. U gyn som bola pred mesiacom a pol... všetko v poriadku. Teraz neviem čo, lebo menzes mi trvá max 6 dní, toto je 7. Deň a mám ho ako keby som ho fakt práve dostala... mám zavolať gyn, alebo čo mi poradíte.. toto sa mi nikdy nestalo
@gabika0825 a newadi ak mas ms oni ta vysetria,nic si z toho nerobia lekari je to normalne a gynekologii a budes mat istotu ze je vsetko ok 🙂 lebo mne vzdy lekar hovoril ze ms ma byt par dni silna a potom slabnut a sa zastavit a nie sa znova obnovit a krvacat ako na zaciatku cize radsej fakt chod 🙂
Neviem, mne sa toto ešte nikdy nestalo. Radšej by si asi mala zavolať gynekológovi.
Mne sa toto sem tam stane. Ze tri dni krvacam silno, potom stvrty den sa zda, ze uz koniec bude a piaty den zase ako na zaciatku. Siesty den uz len spinim a koniec....
Ďakujem baby, no bola som v práci a počas dňa som si bola meniť tampón a cca od poobedia už na ňom nič nebolo..pre istotu som si ešte dala, keby nahodou a na ďalších tiež nič tak som si už nedala a ms mi pravdepodobne skončila... tak neviem čím to bolo
@monro to isté mávam aj ja tri dni vkuse kráčam sila e 4 5 zase nič a 6 7 už mám hnedé vytoky a koniec
@gabika0825 mne sa toto stavalo na zaciatku ked som dostala ms lekar u mna pockal do 10teho dna a ak neprestala dal mi lieky na zastavenie ms 🙂 ale ja mam pcos a moje vajecniky si robili co chceli ked mi prisla ms ,krvacala som 2mesiace potom to zastavili a potom som uz nedostala az po liekoch som dostala a ked trvala dlhsie ako 6dni som utekala na pohotovost zase zastavit.. cize to bol moj pripad ja mam pcos od mlada a ak si doteraz mala normalnu ms kazdy mesiac tych 6dni tak radsej chod k lekarovi aby to nebola cysta alebo take nieco 🙂 radsej ist ako neskor lutovat 🙂 popripade ak tvoj lekar nerobi chod na gynekologicku pohotovost tam ta zoberu 😉