Je postup urológa správny?

lussinda2
2. apr 2014

Ahojte dievcata, chcela by som sa opytat na vas nazor. Troska to priblizim. Minuly rok vo februari sme sa dozvedeli, ze ma priatel zly az velmi zly spg. 100perc. morfologia diagnoza teratozoospermia. Bral vitaminy 3mesiace tribulus, maca a ecko. tento rok sme sli na kontrolny spg. a ostal taky isty. Vo februari som podstupila IUI bohuzial to nevyslo, tak v CAR nam dali papier k urologovi. Boli sme tam dnes a trosku ma zarazilo, ze pan doktor zas len odporucil profertil aj ked vie, ze sa morfologia neda liecit a ma sa hladat dovod, preco su spermose take zdeformovane, takze zas 3 mesiace a potom zas spermiogram a s vysledkami k nemu. Moc sa mi jeho postup nezdal, pretoze mu zistil hydrokelu a povedal,, ze to s tym moze mat suvis a predsa do neho zas pcha zbytocne vitaminy, ktore su len zbytocne drahe. co si myslite? mame navstivit este nejakeho druheho urologa?

poleva
2. apr 2014

@lussinda2 my sme mali zlú morfologiu,brai sme profertil dlhodobo,a máme dvojičky,vymodlené 🙂 otehotnela som medzitým 2 krát,takže postup urologa ja pokladám za správny 🙂 nám liek pomohol,boli sme aj na kontrolnom spg.

j_ank_a
2. apr 2014

odborne ti tu asi nikto neporadi, ale ak si niesi ista, chod k inemu doktorovi, ak ti pove to iste, aspon budes vediet, ze mas nabuduce verit doktorom... 😉