Už som sem raz písala no nedostal som žiadnu odpoveď a na fóre a s podobnými témami som sa vlastne tiež nič nedozvedela. Som v 32.TH a krčok mam 3cm pri tlaku baby 2,5cm - hlavičku ma uz dole a tlaci mi tym na krčok pri tlaku je potom tych 2,5cm. Lekarka mi vravela ziaden sex ale to uz trva tak dlho, ze je to na nevydrzanie. Tak sa daju aj ine metody s partnerom, ale ja neviem ci môzem mat orgazmus. Ci to niak nemôze priviest pôrod alebo mi skratit este viac krcok alebo vyprovokovat nieco. ....Lebo ak som ho mala vzdy sa mi urobi na jednej strane kde najviac babo lezi taka velky tvrdy hrbol mi to navre a potom po par minutach opat ok. Je to v poriadku alebo si mame zapret uplne vsetko a az po 34th .... ja uz neviem kazdy hovori nieco ine a ja mam potom vycitky a strach ci robim vsetko dobre. A co sa tohoto tyka som este nedostala jasnu odpoved a s lekarkou kecat o tom ze ake praktiky mozeme a co nemozeme mi pride blbe. Dakujem moc za kazdu dobru radu, sylwi
ja som mala 3 x skrateny krcok...a tiez zakaz sexu a orgazmus k tomu tiez patri...pretoze pri tom vyvijas tlak...takze ked uz si dosla takto daleko, vydrz...a radost si urobte, az ked uz babo bude moct vykuknut na svet...ked budes vo vyssom tt 😉 ...skoda teraz ohrozit babatko..alebo riskovat, ze ta budu musiet zasit, popripade si zvysok tehu odlezis...
Pri orgazme dochadza k velkemu prekrveniu v rodidlach, co moze mat za nasledok vyvolanie porodu. Vydrz, nestoji ti to za to.
to nemozes chvilku vydrzat? 😨
ja mam hroziaci predcasny porod, skrateny krcok a pohlavny styk mame zakazany uz 5 mesiacov.
tiez mi to uz lezie na mozog 😝 ale nerobim z toho tragediu a da sa to vydrzat 😀
len pekne vydrz 🙂
ahoj pokial ti netvrdne brucho, tak ine metody,ako priamy pohlavny styk mozes mat, aspon my sme mali povolene.... len nesmie naliehat na ten krcok. A karolinka tiez zostala pri orgazme ako jedna hrcka a potom to bolo ok. 🙂