Je normálne, keď mi menštruácia mešká 9 dní?

bibu1234
8. okt 2020

Ahoj babuľky, chcela by som sa vás spýtať či je normálne keď tento mesiac mi už ms mešká 9 deň. Žiadne príznaky tehotenstva nemám a robila som si aj test je negatívny. Minulý mesiac mi tak isto meškali 10 dní išla som k doktorovi a ten mi pichol inekciu a dal mi na 5dni antiku a potom som ju mala vysadiť, tak som ju vysadila a tento mesiac úplne nič. Výtok mám taký ako by som mala dostať ms ale stále a stále nič. Prosím Vás skúste mi poradiť či mám ísť radšej ku doktorovi alebo mám ešte počkať ?

lagunka0000
8. okt 2020

@bibu1234 ty si asi ešte nie vo veku, kedy by ti mala prestať či? Mne sa to začína diať teraz ale ja už asi idem do menopauzy

bibu1234
autor
8. okt 2020

@lagunka0000 nie ešte nie som v Tom veku aby mi začala menopauza

lagunka0000
8. okt 2020

@bibu1234 mne začala blbnúť menštruácia cca keď som mala 27, tiež mi predpísali antikoncepciu, potom sa mi to nejako rozbehlo našťastie. tak držím palce

fliacik
8. okt 2020

@bibu1234 Skús si kúpiť kvapky Gynex alebo inozitol (napr. v prípravku Inofolic alebo kľudne aj čistý) a piť alchemilkový čajík, malo by sa to upraviť aj bez potreby liekov.

lagunka0000
8. okt 2020

@fliacik ja som musela antikoncepciu, v 27 som schytala od syna kiahne (hoci v karte mám napísané, že kiahne som prekonala ako dieťa), vyhádzaná celá, ešte aj maternica z vnútra, bolesti ako pri potrate, no hrôza neprajem nikomu, a potom mi začala blbnúť menštruácia

rooberta
8. okt 2020

Mne meskala menstruacia v july dva tyzdne potom sama prisla, znova sa to zopakovalo v auguste isla som ku gyn povedala ze mi nepraskol folikul, dostala som vitaminy na predpis a po dalsich dvoch tyzdnoch sa spustila. Teraz v septembri mi nastastie meskala len 4 dni . Zacala som uzivat wild yam, to mi pomohlo upravit cyklus pred dvomi rokmi po vysadeni antikoncepcie, dufam ze mi pomoze aj teraz. Neviem co sa deje, ale ja mam problemy aj s moc mechurom tak je to mozno aj kvoli tomu 🤷🏽‍♀️