Je možné, že sa mi nerozpustila vaginálna tabletka?

januus
8. jún 2017

Dobry den. Prosim vas, nema niekto podobnu skusenost?. Uzivam vaginalne tablety macmiror. Zostavaju tri tablety do konca balenia. A pri zavadzani novej tablety som si nahmatala akoby hrcku, myslim si, zze je to stara tableta nerozpustena. Je to mozzne? Citim to hlboko, s dolnej sstrany. Aj ta zavedena tableta vcera mi nejako sklzla az daleko hlboko aani som ju uz nevedela nahmatat prstom. Zavadzam ich prilis hlboko? Moze byt ze ta hrcka je nerozpustena tableta? Rozpusti ssa este alebo mi moze sposobit nejake problemy? budem volat mojmu gymekologovi ale momentalne mam skuskove obdobie na vs. Nemam ako sa ku gynekologovi dostat. Velmi dakujem vopred za radu, skussenost.

slniecko323
8. jún 2017

@januus nikto Ti tu zahadu asi nevyriesi.. len gynekolog

simsalabim
8. jún 2017

@januus moze. Preto sa niekedy odporuca tabletku pred zavedenim navlhcit. Ja by som to teraz nijako neriesila, ono sa to urcite casom rozpusti - ak to je teda tableta. Pripadne si daj kratky sedaci kupel, ak tomu chces trochu pomoct.

januus
autor
8. jún 2017

Baby, bol to len plany poplach. Pravdepodobne to bola fakt nerozpustena tableta, terax je vsetko v poriadku, uz tam nic zvlastne necitim.. 🙂 ale dakujem za snahu pomoct 🙂