Ahojte, chcela by som vediet: - brala som antikoncepciu ( yaz-1mesiac, triquilar-9mesiacov,sunya-12mesiacov), uz presne 2 roky neberiem ziadnu. Je to mozne, ze koli nej nemozem otehotniet teraz??? Za odpovede vopred dakujem.
@tinkasl6 nemusi to byt tym. ja poznam vela bab, co dlhorocne brali antikoncepciu a po vysadeni za par mesiacov otehotneli. ja som napriklad nikdy ziadnu nebrala a uz skoro rok sa snazime a stale nic... 😠
keby si to napisala par mesiacov po vysadeni, mohlo by sa to zvalit na HAK - teda ze ti vysadenie rozhadzalo hormony a este sa ti nedari..ale teraz uz myslim fakt bude problem v niecom inom ...
Dakujem za rady a odpovede.
Zuzras a smiem vediet aky ma Tvoj manzel problem??? Ak nie je to v poriadku
nie
Tak drzim palce, aby sa vsetko podarilo tak ako si prajes.
@tinkasl6 ahoj tinka 🙂 no... nie je to isto tým, že si kedysi brala antikoncepciu! Problém bude inde a treba ho hľadať... Aj ja som kedysi dávno brala nejaké tabletky a vyhodila za ne nemalé peniaze! Kto mal vedieť, že zbytočne? :D partner mal a má zdravotné problémy, kvôli ktorým sa mi nedarilo prirodzene otehotnieť a tak som teraz zaradená do programu IVF (umelé oplodnenie) a do troch týždňov by som mala mať vklad embryjka... takže držím palce 😉