Je možné otehotnieť počas menštruácie?

natalka450
25. sep 2019

Dobry den,chcela by som sa spytat ci mozem otehotniet pocas menstruacie dakujem.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luliu
25. sep 2019

Áno môžeš

sapetka
25. sep 2019

Takmer nulove sance

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marticka85po
25. sep 2019

@bambulienka25 lenže to by znamenalo že o cca.14 dní ak by by nedošlo k oplodneniu, dostane ďalšiu menštruáciu. A keďže sliznica sa vyplavuje von, vajíčko nemá priaznivé podmienky na uhniezdenie.podla mňa

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marticka85po
25. sep 2019

@bambulienka25 to by vyvrátilo teóriu o lutealnej fáze. Musela by byť oveľa dlhšia ako 14dni podľa teba

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marticka85po
25. sep 2019

@bambulienka25 nehadam sa.ale čo ak by sa neuhniezdilo po tých 10,12dnoch tak čo sa stane? Dostane menštruáciu alebo sa lutealna fáza natiahne na napr. 28 dní?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sara07
25. sep 2019

@sapetka ale otehotneli baby aj počas, suseda osobne 1 den menzesu , má doma živý dôkaz😀menzes mala 2 hod po suloži asi tak , bola potom zrazu v 2 mesiaci ,je to možné pokial nemáš 28 hod pravidelny nemáš istotu nikdy a to ako chodila na sono kedy ako je to ideálny skoro sa zodrali a ništ len prachy vyhodené za sono 😝

ukulela
25. sep 2019

@natalka450 ano, pokial mas ovulaciu posunutu blizko ms. nie kazda zena ma ovulaciu-plodne dni idealne v strede cyklu.

sara07
25. sep 2019

obávam sa že jej to nevysvetlite lebo oni si budu dupikat že sa to dá, dá sa spolahlivo chranit a da da a interupcia ani nahodou lebo sa všetko da

marticka85po
25. sep 2019

@bambulienka25 nemôže pretože lutealna fáza dlhšia ako 17 dní znamená tehotenstvo. Ale to by muselo byť na tisíc percent isté že ovulácia vtedy prebehla

miriam439
25. sep 2019

@natalka450
Máme susedu, snažili sa dlho o bábo, bolo to takmer 40 rokov dozadu, takže isto nemala také vymoženosti ako teraz napr. ja, keď sme sa snažili, že lekárka ma pravidelne sledovala a aj povedala, kedy najvhodnejší čas...
Tiež robili, čo mohli, aby sa podarilo a stále nič... Tiež jej vtedy ešte ktosi poradil, že aby skúsili cez menzes. A bum, skúsili a hneď sa podarilo na prvý krát. Takže, áno, niekedy to tak ženy mávajú, ovuláciu aj cez ms.

hettinka
25. sep 2019

@natalka450 áno. Mám to overene na vlastnej koži (teda maternici).
Mala som pravidelný cyklus, 28 dni a otehotnela som takto. Príroda je nevyspytateľná.

ivkus
25. sep 2019

aj ja som z tych kedy ma nasi splodili po 10 rokoch snazenia cez menzes

marietta0
25. sep 2019

Ano, mozes, viac ako 70% zien neovuluje pravidelne, cize moze ovulaciu len predpokladat. Dokonca existuje tzv superovulacia, zena ovuluje 2x za cyklus 🙂

evica01
25. sep 2019

Biologia nie je matematika. Zakladne pravidlo, ktore nas ucili v skole.
Tyzden v biole nemusi znamenat presnych 7 dni 🤓😉

merica123
25. sep 2019

@miriam439 môj prípad máme nádhernú dcéru

gayano
25. sep 2019

Tiez som tak otehotnela, ovulaciu vsak mavam v strede cyklu, mam to odsledovane. A bol to jediny sex v ten mesiac, takze mozne je vsetko ;)

masenkamedvedova
26. sep 2019

Dievčatá ale logicky keď príde menzes tak to je prasknuté neoplodnene vajíčko. Kde by sa ešte tvorili hneď druhé za ním aby ho stihlo oplodnit? Jeden mudr to úplne vyvrátil že to nie je možné. Nie je možné počas menzesu otehotnieť 🙊

prihlassa
26. sep 2019

@masenkamedvedova a kontakt na toho dr máš lebo dôkaz oplodnenia počas menštruácie leží vedľa mňa v posteli

ola101
26. sep 2019

Už to tu bolo niekoľko krát, áno boli také prípady, keď ženy otehotneli aj počas menzesu. Stať sa to môže, ale podľa mňa sa to moc často nestáva

cickamon
26. sep 2019

@masenkamedvedova teraz ti to skusim vysvetlit tak aby si to pochopila ... je to mozne aj pocas 28-dnoveho ci inak dlheho cyklu...lebo ms nieje len prasknute vajicko ale hlavne odlupujuca sa vystelka maternice (ta sposobuje krvacanie a vyplavovanie neziaducich objektov z maternice) .... teda sa neoplodnene vajicko moze zdrzat v maternici dlho ako chce az kym ho nevyplavi sliznica....preto nastava krvacanie aj ked ovulacia neprebehla (anovulacny cyklus), ale aj iba jedno krvacanie ked ovulacia prebehla 2x-tiez nie az taky nezvycajny jav ako si niekto mysli

ildiko36
26. sep 2019

@marticka85po zavysi kolkaty den menstruacie😏..spermie preziju dlho v posve..

hettinka
27. sep 2019

@masenkamedvedova to vysvetli môjmu 12,5 ročnému synovi. V tom mesiaci jediný sex, na 3. deň počas menzesu.
A nemohla som otehotnieť ani mesiac predtým, aj sa narodil v 38. tt, nie predčasne.

engiii
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ildiko36
5. feb 2023

@engiii napisem ti ip kus pozdejsie, uspavam maleho