Ahojte dievcata,skusim tu...je mozne dostavat kvasinky/mykozu z pravidelneho pouzivania lubrikacneho gelu?Konkretne silikonoveho?
Ja som si nedávno zmenila intim gél, nemali ten co bežné používam tak som si kúpila nejaký úplne lacný a hneď na ďalší deň mykoza
Viete,pytam sa preto,lebo tento problem som nemavala.Ale kedze uz roky pribudaju,zacali sme pouzivat tieto gely.Zakazdym mykoza preliecena a znova hned do toho.Teraz som.objavila Gyntima lubr.gel,uz som.ho objednala,tak chcem skusit.
Autorka: moze to byt alergia na nejaku zlozku
Tiež som precitlivelá na všetko. Durex katastrofa.... Vyskúšaj Aquaglide, to je "lekársky" lubri. Dá sa kúpiť aj malé balenie. Mne nerobí problém. 😊
Ano. Vyskysaj obycajny z lekarne urceny pre lekarov. Durex su najhorsie. Aj vsetky navonane, farbene.
No...prave ten Durex som kupovala🤦🤦
A tie z lekarne vieme aj znacku?
Môžeš to mat z toho, zmeň ho a uvidíš. Ak nepríde zlepšenie, treba preliečiť aj partnera, môže byť prenasacom aj keď sám nemá žiadne príznaky.
@nikpa vyskusam,snad zmena pomoze.A partner sa liecil zakazdym so mnou.
Je to možné, niektoré ženy sú precitlivene na všetko. Poznám ženy, ktoré majú problémy aj po použití intímneho mydla. Skús vymeniť gél, napríklad za nejaký na báze vody.