Ahojte..myslite si že je dobré mať sex počas menštruácie ? Môj partner sa tomu nebráni, vraj mu krv nevadí. No neviem či to je najlepší napad. Mate niekto skusenosť?
Krv je dobra ako aj lubrikacia a pokiaľ mu to nevadí tebe tiež nie, nemáš bolesti zrazeniny atď, tak není problém ale dodržiavajte hygienu 👍
Mňa vždy chytili kŕče takže za mňa nie
@nikdom / ked to niekto zvlada a chuti mu vtedy ok, ale pouzila by som kondom pretoze cez menstruaciu je vacsie riziko infekcie....
ja osobne v mladosti ked som brala HAK som dokazala mat pretoze som mala minimalne bolesti a slabsie krvacanie.
Teraz absolutne nehrozi skrz bolesti a silu krvacania
Ak to vám nevadí tak kludne
V kúpeľni v sprche úplne okej. Pokiaľ ste s tým v pohode obaja.
áno je to v poriadku, my každý mesiac takmer 🙂 nevieme bez seba byť týždeň 😀
dokonca mne to pomáha na menštruačné bolesti 🙂
@banderaska29 Zabudli ste napisat, ze "pre Vas dvoch je to v poriadku". Nie vseobecne tvrdit ze je to v poriadku.
@nikdom len pozor na infekcie, počas menštruácie je krčok viac “otvorený” a tým pádom ľahší vstup na infekciu.
Ale keď Vám to ani jednému nie je nepríjemné tak na tom nie je nič divné mať sex počas menštruácie.
@silvike tak nie som lekár, to čo napíšem je moje subjektívne vnímanie, čo by sa malo všeobecne tak aj brať, pokiaľ neuvediem citáciu, ktorá by bola jasne označená ako citácia. Ešte nikdy som nemala problém po sexe počas menštruácie a dokonca ani známe, ktoré ho praktizujú nemali.
@banderaska29 Ja len ze to vyznelo tak uplne ako keby to bola pravda pravduca vseobecne platiaca pre vsetkych, ze "Ano, je to v poriadku". ok
@silvike tak si to pochopila, s tým ja nič neurobím 🙂
@nikdom ak s tým nemáš byť v pohode tak to nerob. My sa milujeme aj počas ms, no sme s tým obaja úplne v pohode a nevadí nám to, tak je to o inom. Nikdy sme z toho nemali žiadne problémy ani ja a ani partner.
Môj muž obdobie ms volá fajčiarsky týždeň 😆 nejak nás to ani jedného počas MS neláka
Úplne v pohode aj u nás 😉
@mondolina ked ti netecie nohami a ked nemas bolesti take ze si neprajes zivot mozes mat sex pocas MS :D
@akinom0077
Píšem za svoju menštruáciu😉
No fuj...
@zazvorka87 neviem čo je humusne na tak prirodzenej a krásnej veci ako je menštruácia. Ale ok.