Je dobré mať sex počas menštruácie?

nikdom
11. okt 2020

Ahojte..myslite si že je dobré mať sex počas menštruácie ? Môj partner sa tomu nebráni, vraj mu krv nevadí. No neviem či to je najlepší napad. Mate niekto skusenosť?

amelie2017
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
viikkki
11. okt 2020

Krv je dobra ako aj lubrikacia a pokiaľ mu to nevadí tebe tiež nie, nemáš bolesti zrazeniny atď, tak není problém ale dodržiavajte hygienu 👍

suzie26
12. okt 2020

Mňa vždy chytili kŕče takže za mňa nie

ahoj0
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
akinom0077
12. okt 2020

@nikdom / ked to niekto zvlada a chuti mu vtedy ok, ale pouzila by som kondom pretoze cez menstruaciu je vacsie riziko infekcie....
ja osobne v mladosti ked som brala HAK som dokazala mat pretoze som mala minimalne bolesti a slabsie krvacanie.
Teraz absolutne nehrozi skrz bolesti a silu krvacania

nikoll29
12. okt 2020

@nikdom ak to ani tebe nevadi, tak v pohode. nemalo by to nicomu skodit, len si fakt davajte pozor na hygienu

sense
12. okt 2020

Ak to vám nevadí tak kludne

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ckatka
12. okt 2020

V kúpeľni v sprche úplne okej. Pokiaľ ste s tým v pohode obaja.

banderaska29
12. okt 2020

áno je to v poriadku, my každý mesiac takmer 🙂 nevieme bez seba byť týždeň 😀
dokonca mne to pomáha na menštruačné bolesti 🙂

silvike
12. okt 2020

@banderaska29 Zabudli ste napisat, ze "pre Vas dvoch je to v poriadku". Nie vseobecne tvrdit ze je to v poriadku.

terezia323
12. okt 2020

@nikdom len pozor na infekcie, počas menštruácie je krčok viac “otvorený” a tým pádom ľahší vstup na infekciu.
Ale keď Vám to ani jednému nie je nepríjemné tak na tom nie je nič divné mať sex počas menštruácie.

banderaska29
12. okt 2020

@silvike tak nie som lekár, to čo napíšem je moje subjektívne vnímanie, čo by sa malo všeobecne tak aj brať, pokiaľ neuvediem citáciu, ktorá by bola jasne označená ako citácia. Ešte nikdy som nemala problém po sexe počas menštruácie a dokonca ani známe, ktoré ho praktizujú nemali.

asia83
12. okt 2020

@nikdom Fuj.

silvike
12. okt 2020

@banderaska29 Ja len ze to vyznelo tak uplne ako keby to bola pravda pravduca vseobecne platiaca pre vsetkych, ze "Ano, je to v poriadku". ok

banderaska29
12. okt 2020

@silvike tak si to pochopila, s tým ja nič neurobím 🙂

zuzkalujza
12. okt 2020

@nikdom ak s tým nemáš byť v pohode tak to nerob. My sa milujeme aj počas ms, no sme s tým obaja úplne v pohode a nevadí nám to, tak je to o inom. Nikdy sme z toho nemali žiadne problémy ani ja a ani partner.

983
12. okt 2020

Môj muž obdobie ms volá fajčiarsky týždeň 😆 nejak nás to ani jedného počas MS neláka

mondolina
12. okt 2020

Úplne v pohode aj u nás 😉

akinom0077
12. okt 2020

@mondolina ked ti netecie nohami a ked nemas bolesti take ze si neprajes zivot mozes mat sex pocas MS :D

mondolina
12. okt 2020

@akinom0077
Píšem za svoju menštruáciu😉

kitycat
12. okt 2020

No fuj...

nikdom
autor
24. okt 2020

@zazvorka87 neviem čo je humusne na tak prirodzenej a krásnej veci ako je menštruácia. Ale ok.