ahojte...Chcela som opytat ked sa rano zobudim tak ma strasne bolia ladviny a priatel ma musi zdvihnut ked ze sa nedokazem ani posadit ale ked uz stojim tak je dobre a uz nebolia mozeu tie bolesti ladvin sposobit ze sa nedari otehotniet
@hradnapani ahoj ked mam povedat pravdu mam to do puberti ale na cas to prestalo a posledne mesiace to je neznesitelne....ale ja mam obodneho daleko a nemozem ist doktorovy dokim nemam vymeni listok
@peterek414 uf, no... teraz musis mysliet uz na seba. Mas dve deti, nepotrebuju choru mamu a toto uz zavana celkom problemom, do tretieho sa ani radsej nepustajte, kym si nevyliecis oblicky. Naozaj to s nimi nie je sranda.
@hradnapani a ako to mam spravit s visetrenim ked nemam ten vymeni listok????a co ked to uz bude take zle ze ani nebudem moc mat dieta.....bojim sa toho ked ze babo este chceme ach jaj
@peterek414 A máš to potvrdené, že sú to ľadviny? Lebo niekedy bolesť "vystreľuje" a teda sa prejavuje niekde celkom inde. Jeden príklad - nezabudnem na môj žlčník 🙂 a akútne bolesti v oblasti hrudníka! 😅
@peterek414 vymenny listok si, zialbohu, budes musiet ist pytat od tvojho obvodneho lekara. Snad ho nemas na druhom konci republiky a ak ano, tak si najdi okamzite nejakeho blizko miesta bydliska. Bez toho sa jednoducho nepohnes.
A ked chcete to tretie dieta, tak sa sama k sebe postav zodpovedne, ries svoje zdravie co najskor a neodkladaj to a zbytocne nepredlzuj cas, kym sa zacnes liecit. Si mlada, takze je velka sanca, ze sa z toho bez ujmy dostanes. Ale predstava, ze by si mala byt tehotna, dve deti doma a nebodaj mat vazne problemy s oblickami, tak to je dost zla predstava.
@lorela ano lebo som sa ako pubertacka liecila na ladviny mesiac doma co som bola len pod preinou a vihrievala sa
@peterek414 a tak ako spravne poznamenala @lorela , moze byt problem aj uplne kdesi inde, ale treba to riesit, kym nie si tehotna 😉
@hradnapani
@lorela dakujem za radi a urcite to budem riest co najskor 🙂
@peterek414 akykolvek zapal v tele moze byt prekazkou v uspesnom snazeni, Odkedy mas tie bolesti? s ladvinami by som sa nezahravala a co najskor bezala k lekarovi. Samo od seba to neprejde. Nacas mozno ustupi, ale potom sa to vrati este horsie a moze to postihnut aj ine organy, systemy.