Jasnočervené silné krvácanie mimo cyklu

16. nov 2024

Ahojte, chcem sa poradit, nasla som tu jednu diskusia, zena tam bola vysmiata, a nedobrali sa k nicomu 🙏

Od piatku rano na moje pomery silno krvacam, bez uvodneho spinenia, len som sa zobudila krvava vsade, mavam nepravidelny cyklus, tak netusim, ci je to menstruacia, alebo mimo menstruacie.

Kazdopadne, prvy max druhy den mavam silne bolesti, klasika. Teraz krvacam druhy den, neboli ma nic, ani naznak.

Bezne mavam najskor spinenie, a krv tmavu, s kuskami sliznice (pardon za opis, ale je to nutne). Takuto cervenu som nikdy nemala. Nevidim ani sliznicu, iba riedku cistu jasnu cerstvu krv.

Bolesti nemam.

Premyslam ist na gynekologicku pohotovost, nevysmeju ma? Zena, ktora krvaca bez bolesti, asi menstruacia..

Ale ja som takuto "vodovu" bez sliznice, riedku, jasno cervenu, relativne silnu aj vcera aj dnes, a uplne bez menstruacnych bolesti, nikdy nemala.

Gynekolog ma od pondelka dovolenku, mansice zastup, ale radse jy by som teda riesila uz teraz, resp rano?

natalusiiik
16. nov 2024

Nemohla ti prasknut cysta? Nebolo ti na vracanie?

xlucia
16. nov 2024

pozri si ake dlhe mavas cykly... aspon poslednych 6 mesiacov. druha vec neboli ta brucho ako krce? vpravo ani vlavo? nemas alebo si nemala teplotu? teraz v piatok to bol kolky den cyklu?

autor
16. nov 2024

@natalusiiik mala som v piatok rano asi nizky tlak, lebo mi bolo na odpadnutie, motanie hlavy, 3x som posunula budik, potom som vstala. Preslo to asi za pol hodku, nic dalej. Ale to uz som bola v sprche, a odvtedy krvacam

autor
16. nov 2024

@xlucia nie, neboli, vobec ani ovulacne, ani menatruacne, ani nijako, ani prechladnuta nie som, len to motanie hlavy co som teraz napisala, ako by nizky tlak a take pocity odpadnut. Potom bolo dobre, ale krvacam od vtedy.

natalusiiik
16. nov 2024

Podla mna by to mohla byt prasknuta cysta, ale byt tebou si zatial aspon zavolam na pohotovost, tam ta prepoja priamo na gynekologicku pohotovost a tam uz ti povedia ci mas prist hned alebo staci ist potom ku svojmu gyn.

xlucia
16. nov 2024

stale si neodpovedala na tie prve otazky. ak by si isla na gyno, budu sa ta pytat to iste. kedy si mala posledny menzes, aby vedeli ktory den cyklu si zacala krvacat

autor
16. nov 2024

@xlucia prepac, mam zhruba 50ty den cyklu. Pre mna je to uplne bezpredmetne, mavam 4m cykly, cca, niekedy dostanem po 2m, najcastejsie po 4m, ale mala som uz aj 6m bez menstruacie, ak si dobre pamatam, 2x. Cize to moze byt ovulacia, mensteuacia, cokolvek, nie je to v nojom pripade vobec vyhodnotitelne 😒

autor
16. nov 2024

@natalusiiik dakujem, nakoniec som isla hned. Dakujem za rady, v tej starsej diskusii ako som pisala, bolo len ze ved menstruacna krv moze byt rozna. Jasne. No tiez tam ta zena popisovala, ze je to uuuuuplne ine ako bezne, ina krv, iny sposob, vsetko inak. Nedostalo sa jej pochopenia, tak naozaj dakujem zeny. Cakam, a uvidim

januska12323
16. nov 2024

Potom povedz čo sa zistilo, držím palce.

autor
16. nov 2024

@januska12323 dakujem, takze sliznicu mam nizucku, preto ani nie je v krvi, nema byt aka. Preto ani menstruacne bolesti nemam, nemaju byt z coho, nic sa neodlupuje. Vsetko v poriadku, vajecniky, maternica, krcok, bez akychkolvek zmien, nalezov. Pan doktor uzasny, vysetril palpacne aj sonom, mam pocit ze dokladne, nic nenasiel.

Cize nic mi nie je, ale zaroven ani nemenstruujem 🤣😒 neviem.. Ale verim mu, ze je vsetko ok. Len proste krvacam, ze je to ina, nastandardna, ale menstruacia..

natalusiiik
16. nov 2024

Drzime palce, nech to nie je nic vazne ❤️🙏

xlucia
16. nov 2024

kolko mas rokov? @januska12323

autor
16. nov 2024

@xlucia 35