Baby išla ste niektorá 35 do prechodu ako ste to zvladali
@elizita ahoj áno je to niečo hrozne hlava má bolievale to len chvíľku a večere sú najhoršie také navali až strach unavená som nemám chuť ani na sex podráždená som a ani také výtoky také nemávam už a také slabulike zavrate ale tie navali hrôza dokonca sa mi stalo že také horko búšilo mi srdco a závrat hneď som sa na to zobudila
@elizita oni maju vsetci len reci...ja som sa nahnevala a dala si spravit na vl.ziadost v laboratoriu profil je dobry, ale samozrejme, ze uz druha polka cyklu znizena.Tak, ale mam 45 r a problemy s menzesom rok kratky, dlhy, silny v noci sa velmi potim..este to nie menopauza, ale uz sa nieco deje.
@stvura nie, je.Moja kamaratka chcela druhe dieta a v 37 jej doktor povedal, ze je v menopauze.Dalsia v 40 tke.Je to uplne individualne kazdy sa rodi s inym poctom vajicok.Moja teta isla do menopauzy v 58 r a ma 3 deti zije na opacnom kontinente este sme sa smiali, ze dobre podnebie a zivotny styl jej dopomohol k dlhej plodnosti.
@lussy1234 ak nemas menzes chod k lekarke na testy.Mne povedal lekar, ze coraz mladsie rocniky idu do menopauzy, ze to co volakedy okolo 50-52 r teraz omnoho skor.Mna sa hned pytal ako to mala mama a babka
@bucko555 si silna, ja by som sa v takom veku nevedela zmieriť. Ale ako sa vraví clok si zvykne aj na smrť ❤️🙏
@miskafilipkovab tak bolo to ťažké zo začiatku a aj teraz mi je ľúto že neviem mať už ďalšie dieťa ale čo narobím taký je život musím s tým už len žiť .....
@bucko555 uz ďalšie,? čiže mala si este to šťastie zazit svoje dieťa? Ja mam akurat 25 a mam dve ale do buducna chcem aspon dve ešte. No neviem si predstavit ze by som bola v tvojej situácii. Obdivujme ale zároveň lutujem. Oo zas idem rozmýšľať zvyšok vecera o hodnotách v živote
@miskafilipkovab ešte som mala nejaké vajíčka ktoré rýchlo opodnili aby som mala aspoň jedno dieťa .....mala som tam aj dva potraty až nakoniec sa mi podarila dcérka má 6 rokov teraz nastúpila do prvej triedy
@bucko555 jooj a nerozmyslala si skúsiť vtedy dake zamrazit!? Ci to uz bolo len o šťastí ze sa aspon dcerka podarila. Ale zas, aspon bude mat toooooooolko lasky od rodicov koooolko by asi možno dvaja nemali ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
@miskafilipkovab mrazili sme ale neboli po rozmrazené života schopné tak som rada že mám aspoň dcérku
@bucko555 no tak davajte na 300 percent vsetko dcérke. Musi byt bozehnana. Vôbec vela ludi nemôže mat ani jedno dieta tak dakovat bohu ze aspon dcerka je zdravá 🙏🙂
@bucko555 v tomto veku mi to pride nonsense. Predčasná menopauza 35+ ok, ale ty môžeš mať psychické+ hormonálne problémy, všetko treba preveriť až Dr. môže povedať či ide o menopauzu. Lebo menopauza sa počíta keď už rok nemáš kramy a Dr .urobi horm.profil.Tiez som v tvojom veku nemala kramy aj rok, kým som nepochodil všetky možné vyšetrenia. Potenie môže byť od štítnej, cukrovky, stres,... Teraz mam skoro 50 a ešte stále nemám menopauzu, ale Perimenopauzu už ano.
@lussy1234 ahoj ja v 24