Kočky čaute, nikdy som nemala žiadne gynekologické problémy ani mykozu proste nic. A posledne 2 mesiace mavam casto pocit zvacseneho podbruska,akoby pred menstruaciou a bolesti na jednej strane vajecnikov, aj napr teraz pred 4 dnami mi skoncil menzes a hned na druhy den po tieto bolesti napravej strane, ono to netrva cely den ale len tak 1-2h po zobudeni a taktiez si vsimam ze posledne tyzdne sa budim na extremny pocit mocenia a pritom nemam pocit zeby som zrazu pila nejak viac vody pred spanim. Co to moze byt? Neviem ci to bude gynekogoickeho alebo skor mocoveho razu tento problem. Doktorka ma dovolenku tak pojdem az o 10dnii k nej. Ďakujem
Ked ta casto nuti na mocenie a citis pri mocenin diskonfort, daj si urologicky caj, v lekarni si kup demanozu a v pondelok chod k vseobecnemu lekarovi, nech ti vysetria moc. A kazdy lekar musi mat zastupujuceho lekara, takze nie je dovod cakat 10 dni a ked nemas bolesti a teploty tiez nie je dovod ist na pohotovost.
Ak to bude akutne, zoberu ta na pohotovosti hned a ak to vydrzis, doktorka ked pride z dovolenky zisti co ti je. My tu nemame rontgenovy zrak nikto a ani okrem par ludi, tu vacsina nemame vestecku gulu, takze do panvy ani podbruska ti nevidime. Pricin moze byt ozaj velmi vela.