Intímny problém u snúbenca

1. jún 2020

Dobrý večer, idem si k vám po radu. Neviem či dú tu aj chlapi, ale toto sa viac týka chlapského problému. No a rovno k veci. Ja už síce riešim aj môj problém mam tam dolu takú väčšiu bradavicu, som objednana na zakrok v septembri kedze ide leto a cez leto mi to gynekolog neodporuca. No a teraz k priatelovi na penise no skor žaludi sa mu vytvarajú take akokeby nie ze bradavice ale ako by som to vysvetlila ako ked mate dvojitu kozu, no take zmohutnene. A neviem ci to moze byt z tej mojej bradavice. Alebo neviem. Ked som sa ho pitala tak mi powedal ze predomnou to nemal. Tak tipujem ze to moze byt z tej mojej bradavice. Lebo vela razi pri sexe sa nam stalo ze sa mi bradavica natrhla. Tak a snubenec sa boji ist k urologovi. Neviem poradte ci to niekto pozna alebo nie. Alebo nieco nato kupit v lekarni. Pozerala som aj na internete ale nic som take nenasla. Uz sa aj bojime mat pohl. Styk ze by sa mu to mohlo rozsirit. Poradte ze co by to mohlo byt lebo to nevyzera ani ako bradavica.

hopsadobrandejsa
1. jún 2020

Nie je zaco sa hanbit, odporucal by som navstivit urologa. Osobne si myslim, ze lekarske potvrdenie od tvojho gynekologa by sa mohlo tvojmu priatelovi hodit pri navsteve urologa pretoze ak sa jedna o bradavicu, je pravdepodobne, ze sa to moze preniest z cloveka na cloveka.

Bradavice, kurie oka prip. kozne plesne sa velmi rychlo siria nielen v ramci vlastneho tela ale aj prenosom a cim dlhsie clovek odklada navstevu lekara, tym horsie to moze byt.

Kurie oka ci bradavice no nohach su velmi neprijemna vec. Ak by som take cosi mal na pohlavnom organe tak to by som veru riesil okamzite.

ruzasipova
1. jún 2020

Bradavice mozu byta aj vysledkom virusu HPV - mas prezistene, ci ho nemas? Je to pohlavna choroba. Nestaci vyliecit teba, musite sa obaja.

jaskolka
2. jún 2020

Obaja choďte za lekármi, pretože môžete si vzájomne to presúvať a bez odbornej pomoci sa to nezlepší. Nie je dôvod sa hanbiť, či báť, práve na to je urológ a gynekológ, aby vám poradili a určili liečbu.

baska_nice
2. jún 2020

jednoznacne nech ide k doktorovi! moze to mat kludne aj od teba ale je lepsie ked s tym pojde k odbornikovi aby si to preliecil.

akinom0077
2. jún 2020

Urcite k doktorvo hamba nie je na mieste

hivanik
2. jún 2020

Treba sa liecit sucasne, pretoze aj ked ty si das odstranit bradavicu tak sa zase nakazis od partnera. Treba o tom povedat urcite svojmu lekarovi, ktory odporuca odstranenie...nechapem preco cakat do septembra, sak sa to moze sirit dalej. A hlavne treba zistit o aky druh bradavice ide.