Ahojte, v poslednej dobe sa mi deje taka nepríjemna vec....Vždy po toalete mi na pyskoch ostanú kúsky toaleťáku 🙈 Proste take šulky čo dalšim utieranim nechcu zist dole len vlhčenou utierkou....Neviem čo sa to deje lebo nikdy predtym sa mi take niečo nedialo...A je mi trapne ist s tyn na gyndu,,,
predstavila som si vyraz mojho gynekologa, kebyže mu toto poviem, to by bolo fakt trápne, na vine je hajzlák, stačí ho vymeniť
Prazdniny?????
@stanulienkat uz skoncili 🙂
Ved sa utri jednym tahom,netreba ho zmolit na mieste. Zrejme ked prejdes,ta to zasvrbi a zmolenie ti sposobi ulavu,ale to treba riesit iny problem ako toaletny,tipujem to na kvasinky ci mykozu ;)
@bona Stale pouzivam rovnaky takze vtom to nebude 🙂🙂
@stanulienkat co maju prazdniny stym spoločne ? Som dospela žena a myslim to važne,,,,
@limetka69 ved to aj ja zato urcite za nim nepojdem 🙂 a nie nieje to toaletak kedze aj predtym som pouzivala ten a nerobilo sa to....
@miriam1983 a nie nic ma nesvrbi normalne sa utriem...
vyrobca papiera mohol mat nejake vadne kusy toaletneho, alebo zmenili kvalitu svojho vyrobky, proste skus kupit iny, 🙂
ako ze sa vobec strapnujes takouto blbostou, jasne ze je to toaletakom (ak su tie sulky z papiera samozrejme), nabuduce si kup iny.. a nie je to intimny a uz vobec nie zdravotny problem...
Tak možno to teda nie je toaletak,ale začínajúci výtok,mykóza,ťažko povedať..🤷🏻♀️ Skús si urobiť výplach rosalginom,umývať sa len čistou vodou,používať bavlnené prádlo a uvidis,či sa niečo zmení..
Mne sa to robí keď dorastajú chĺpky, to nemá nič spojené s toaletakom, ale s holenim spodných partii
Takže ak nie sú prázdniny a si dospelá svojprávna žena, tým pádom je to veľmi smutné že takúto idiotinu rozoberás s inými dospelými ľuďmi. Keby si mala IQ pod 50 ,Tak tomu rozumiem, inak tomu nechápem.
@stanulienkat Takúto diskusiu založí len sliepka s IQ pod 50,alebo úchyl 🙊
Možno by bolo fajn skúsiť kúpiť kvalitnejší toaletný papier?🙄🙈🤷🏻♀️