Intímny problém po sexe

5. máj 2020

Ahojte mamičky,
Veľmi zle sa mi to sem píše, ale možno poradíte. Nedávno som mala zápal močových ciest, užívala som 10 dní antibiotiká, do toho menštruácia.... Cca po mesiaci sme konečne mali s manželom sex (mala som mierne bolesti na začiatku, ale to som pripisovala tej dlhej dobe bez). Po sexe mi vzniklo dolu začervenanie. Na ďalší deň to zmizlo, ale ostal mierny opuch. Dnes bez zmeny stále to isté. Nič ma nebolí, nepáli, nesvrbí, ale je to nepríjemné lebo cítim že to nie je ok 😀 proste je to nepríjemné a neviem čo si na to dať aby to zmizlo 🙂 včera mi akurát začali plodné dni, ale zas nikdy som vtedy takéto niečo nemala.
Ďakujem za odpovede 🙂

simsalabim
6. máj 2020

Skus trebars https://www.multigyn.sk/produkt/multi-gyn-actigel/ alebo nieco podobne.

akinom0077
6. máj 2020

Bolest, vytok, stipanie, a pod. priznaky NIKDY nie su z dovodu ze si DLHO nemala sex! to si zapmataj.
Kazdopadne to nie je ok, mozno mas len znicene prostredie v posve dosledku uzivania antibiotik, ten gel co ti radila simsalabim je vyborny multigynactigel, pripadne je takych pripravkov viacej napr Vagilact, Idelyn atd. Ale kludne moze ist aj o zacinajucu mykozu....ale to ti urci len gyn. pokial si sama nikdy nemala problem...tak to mozno nevies rozlisit

lune
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
6. máj 2020

@simsalabim ďakujem, skúsim
@akinom0077 no teraz môj gynekológ nepracuje, je už dlhšie na PN a zastupujúci rieši iba akútne stavy. Skúsim mu ale zavolať na súkromné číslo. Práveže mykózu mávam často a toto nie je ono (mňa nič nepáli, nesvrbí) Skôr som myslela že to začervenanie mohlo byť zo sexu, ale to zmizlo do druhého dňa. Dnes je tretí deň, ale je to už trošku lepšie.

autor
6. máj 2020

@lune ďakujem, skúsim tam zavolať aby som vedela ako ďalej, či prísť na kontrolu 🙂

lune
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lune
6. máj 2020

A nemas zac. Pekny den.

akinom0077
7. máj 2020

mozno mas len narusene prirodzene prostredie v posve