Intímny problém a snaženie sa otehotnieť

28. jan 2024

Dobrý deň,
momentálne mám po ovulacii a začalo u mňa svrbenie a nepríjemný pocit zdola. Keď som mala takýto problém v minulostí, kúpila som si canesten gyn -1 vaginálnu tabletu, čo mi aj pomohlo. Neviem však, že či to môže niečo ovplyvniť, keď sme sa uz snažili o bábätko?

biglovemom
28. jan 2024

Ak je tam zapal treba liecit to je logicke- bez ohladu na to ci sa snazite ci nie

andrejkap123
28. jan 2024

Ja som vzdy isla k doktorovi nikdy mi nepomohli volne dostupne lieky

simca115
28. jan 2024

Choďte radšej ku gynekologičke , môžete mat kvasinkovu infekciu alebo mykozu. A to není dobré pri snažení

viestta
28. jan 2024

Skus pouvazovat, co je pre tehtenstvo lepsie liecenie alebo pretrvavajuca infekcia

nevenka
28. jan 2024

@simca115 kvasinkova infekcia a mykoza je to iste. A potom je este bakterialny zapal, na ten treba antibiotika. Len pre upresnenie.
A liecit to treba, ked by si aj hned bola tehotna. O to viac.

any3108
28. jan 2024

Ja len na ukludnenie, mala som chronicky problém s mykozu, roky pred otehotnením, počas celého tehotenstva a aj pri pôrode. otehotnela som na 1x, síce som brala asi 5x počas tehotenstva liečbu na mykozu, ale to je všetko, ani pri pôrode to nespôsobilo žiaden problém -vsetci má strašili, že budem mať hrozne poranenia, nebudem sa hojiť atd a že bábätko je ohrozene a môže sa nakaziť. Všetko dopadlo v najlepšom poriadku.
Nehovorím že to nemôže spôsobiť komplikácie, ale nie je to pravidlo🙂 to len na povzbudenie, užívať liečbu je určite na mieste, ale žiadna panika 🙂

autor
28. jan 2024

Dobre, ďakujem Vám. Skúsim ten canesten ak by nepomohol objednám sa ku gynekologičke.