Intímny problém a snaženie sa otehotnieť

28. jan 2024

Dobrý deň,
momentálne mám po ovulacii a začalo u mňa svrbenie a nepríjemný pocit zdola. Keď som mala takýto problém v minulostí, kúpila som si canesten gyn -1 vaginálnu tabletu, čo mi aj pomohlo. Neviem však, že či to môže niečo ovplyvniť, keď sme sa uz snažili o bábätko?

biglovemom
28. jan 2024

Ak je tam zapal treba liecit to je logicke- bez ohladu na to ci sa snazite ci nie

andrejkap123
28. jan 2024

Ja som vzdy isla k doktorovi nikdy mi nepomohli volne dostupne lieky

simca115
28. jan 2024

Choďte radšej ku gynekologičke , môžete mat kvasinkovu infekciu alebo mykozu. A to není dobré pri snažení

viestta
28. jan 2024

Skus pouvazovat, co je pre tehtenstvo lepsie liecenie alebo pretrvavajuca infekcia

nevenka
28. jan 2024

@simca115 kvasinkova infekcia a mykoza je to iste. A potom je este bakterialny zapal, na ten treba antibiotika. Len pre upresnenie.
A liecit to treba, ked by si aj hned bola tehotna. O to viac.

any3108
28. jan 2024

Ja len na ukludnenie, mala som chronicky problém s mykozu, roky pred otehotnením, počas celého tehotenstva a aj pri pôrode. otehotnela som na 1x, síce som brala asi 5x počas tehotenstva liečbu na mykozu, ale to je všetko, ani pri pôrode to nespôsobilo žiaden problém -vsetci má strašili, že budem mať hrozne poranenia, nebudem sa hojiť atd a že bábätko je ohrozene a môže sa nakaziť. Všetko dopadlo v najlepšom poriadku.
Nehovorím že to nemôže spôsobiť komplikácie, ale nie je to pravidlo🙂 to len na povzbudenie, užívať liečbu je určite na mieste, ale žiadna panika 🙂

autor
28. jan 2024

Dobre, ďakujem Vám. Skúsim ten canesten ak by nepomohol objednám sa ku gynekologičke.

andrea43215
8. nov 2024

Ahoj ja mam prave taky istý problem po ovulácii zacali bolesti vytok svrbenie samozrejme ze sme sa tiez snazili o tehotenstvo ..Dala som si canesten gyn … ovplivní mi to nejako mozne tehotenstvo ? Ako si to mala ty ?ďakujem

autor
9. nov 2024

@andrea43215 ahoj, otehotnela som zrovna v tom cykle. Avšak žiaľ bábätko malo vývojovú chybu, ktorú našli až v 7 mesiaci, narodilo sa predčasne a zomrelo po 3 dňoch. Ale nemyslím si žeby to bolo spôsobené Canestenom. Ten zrejme nemal na to žiadny vplyv, takže pokoj 🙂