Ženy poraďte mi. Je mi síce trápne o tom písať, ale už neviem ako si pomôcť.
Krátko po šetstonedelí ma začalo všetko dolu svrbieť. Problém je len z vonku, okolo vchodu, hrádza a mierne ku konečníku. Nesvrbí to 24h denne, je to skôr také nárazové. Gynekológ nič nenašiel, na pohľad povedal, že asi nejaký zápal, no stery bez nálezu.
Skúsila som už asi všetko, Rosalgin, rôzne druhy Lactacydu, Idelyn, detské mydlo,... nič to neukľudnilo. Volala som sestričke, tá mi odporučila zmeniť prací prášok, že možno mám alergiu a používať detské mydlo. Bez efektu samozrejme... 😕 Keď som navštívila gyn druhy krát len na mňa pozeral, že čo tam chcem zas, že nič tam nemám. Predpísal čípky, mastičku a urobil nové stery, no stále nič... skúsila som aj čípky na hemoroidy či to nevychádza odtiaľ no tiež nepomohli (s hemoroidmi problém nemám, ale mala som chvíľku po pôrode).
Nič nepomáha. A ja by som si najradšej vyškriabala kožu 👿😢
Kam mám ísť? Zas gyn? Kožné? Obvodná? Je pre mňa dosť trápne ukazovať sa takto kadejakým doktorkám keď gyn nepomohol 😕 trvá to 3 mesiace... 😞
@nikiki29 ahoj môže to byť aj lichen ten ti stery neodhalia. Skúsila by som určite kožné a opýtala sa nato. Po pôrode sa to zvykne zhoršiť. Ak je to alergia, aj to by ti na kožnom povedali. Takže podľa mňa na kožné sa pýtaj. Výmenný lístok ti môže dať obvodná, ale aj tvoj gynekológ. Inak milé odnich, že ťa takto odbili to je sila