Intímne problémy u muža

ivann1
16. mar 2022

Pekný deň všetkým žienkam

Píšem vám sem ohľadne chlapskej témy,tak snáď nebudem ohrdnutý čo som si to dovolil. Nechcem aby písala priateľka v druhej osobe, radšej problém vysvetlím ja.

Na začiatku januára som po pohlavnom styku s mojou priateľkou, začal pociťovať bolesti v penise, konkrétne v ľavej polke žaluďa. Navštívil som obvoďáka s podozrením na zápaly močových ciest, nakoľko v posledných dňoch som bol vystavený silnému chladu. Predpísal Doxyhexal,Flector a odporučil urologický čaj. Tabletky som vybral ale nič. Na žaludi sa objavil zápal v kombinácii s malým opuchom ale len na tej jednej strane. Navštívil som urológa ktorý ma odbil že je to balanitida a že nech ho neotravujem s takým niečím. Aplikoval som Canesten. Ten dokopy nič neurobil. Obvodný lekár vyskúšal Belogent ale bez úspechu tiež. Ďalší nasledoval Imazol (tiež nič) a potom silnejší Pimafucort. Pimafucort preukázal zlepšenie ale len dočasné. Do toho samozrejme pravidelne repík/harmanček/dubová kôra. Absolvovať urológa neprichádzalo do úvahy, všade dlhé čakačky. Podarilo sa mi dostať ku kožnej, ktorá predpísala zarobenu masť a obklady. Prvé dni zlepšenie a po pár dňoch to dopadlo tak, že som utekal o polnoci na urgent s fialovým žaluďom,kde mi doktor povedal, že pri pohlavnom styku kedy začali problémy,mohla v žaludi prasknúť cievka. Odporučil Heparoid a harmanček. Bohužiaľ je to furt v stave, že je žaluď citlivý na dotyk.

Na začiatku som zabudol napísať, že všetky možné testy boli negatívne u mňa.

Pred pár dňami však priateľke vybehli zvýšené hodnoty na ureoplazmi. Doktor jej predpísal Doxyhexal, ktorý som bral ja v januári. Automaticky dal preliečiť aj mňa na 10 dní. Hľadať súvis môjho problémy s tým jej alebo sa zamerať čisto na mňa ako na niaky skôr chirurgický problém.

Úprimne,som zúfalý po 2 mesiacoch.

Stretol sa niekto s tým u partnera ? Ak áno, čo pomohlo, poprípade kto pomohol z doktorov.

Ak je vlákno neopodstatnené a bude zmazané, pochopím to. V opačnom prípade budem rád za rady.

Pekný deň

luccija
16. mar 2022

@ivann1 ak má ureaplazmu, tak je to sexuálne prenosné ochorenie a dobre Vám povedali, že musíte obaja brat ATB spôsobuje to veľké neprijemnosti.preliecis sa uvidíš...ber aj probiotiká.Mozno to predtým bolo niečo iné, ale keď som dobre pochopila u urológa si nebol?išla by som...a teda teraz máš nejaký povlak či bolesti?

ivann1
autor
16. mar 2022

@luccija tam som písal že som navštívil urológa a ten ma odbil že je to balanitida. Ďalší urológ už nebol v riešení, nakoľko všade dlhá čakačka. Vyskúšal som kožnú, ktorá si zo mňa urobila pokusného králika očividne.

Momentálne mám na tej jednej polke žaluďa ako keby fakt takú modrinu (povedzme do tej zelenej a mierne fialovej farby). Doktor na urgente dal Heparoid ale ten nič neurobil.

ivann1
autor
16. mar 2022

@luccija a je to citlivé na dotyk. Skôr na ten prvotný dotyk. Potom keď si to povedzme aj v sprche rozmasírujem, ustúpi to ako keby.

luccija
16. mar 2022

@ivann1 ano to som čítala, že dlhé cakacky.Aj tak by som k nemu išla, ak by si mal prasknutú žilku po 2 m už by si to mal vsiaknute.Ale pobehal si toho dosť🙂uvidíš, keď doberies ATB to Ti zase zmení prirodzenú mikroflóru k horsiemu

michaelkanr
16. mar 2022

Urcite treba ist k dobremu urologovi, necakaj. Vsetky doterajsie spravy si zober a poriesia ta.
Vygoogli si niekoho dobreho, ved to stoji za to aj vycestovat.
Napr v nitre je dobry urolog Brezovsky.