Minuli mesiac ma to tam dole furt stipalo a svrbelo, už som bola zúfalá, gynekológ mi tvrdil ze nič nemám. Keď som dostala menzes tak mi to prešlo, ale zas sa mi to vrátilo. Ja neviem ci to mam mykozu alebo co. Začala som si dávať dovnútra také kapsule a natieram fungicidinom ale nič nepomáha. Co by ste mi radili?
@lucia851 ster ti vzal? Trvaj na stere
@katulienkax nie nevzal
@lucia851 Urcite trvaj na vytere z posvy.
@lucia851 to iste si prechadzam nekonecny pribeh
Trvaj na steroch.Mne brala nasadila 2 tablety zo spodu kazdy druh iny po mesiaci opat sa vratilo tak mi nasadila jednu tabletu zo spodu a antibiotikum zjest preslo 2mes a opat 🙈
Aj ja ,začarovaný kruh. Stery negat. Stále svrbenie, výtok všetko možné ach . Nič mi nepomáha
Môže to byť z prášku , aviváže , môže to byť cukrovka , môžeš to mať zo sladkého môže to byť hocičo 😔
Ja som mala tiez svrbenie,prestala som pouzivat tampony a vlozky z drogerie.Presla som na bylinne vlozky a svrbenie preslo.
@lucia851 My sme sa mazali obaja, a nepomohlo. Existuje aj akysi syndrom, ked ma zena prilis vela laktobacilov a ma potom podobne symptomy ako keby mala kvasinky. Ale je to vzacne.
Skus este dve veci. Ja si nekupujem capiky do posvy, lebo 10 tabl, stoji 10 eur. Tak som kupila klasicke peroralne lactobacily, zvycajne sa predavaju v kapsuliach, tu otvorim, nasypem na cisty prst a vecer pred spanim votriem. Dalsia rada je Lactofeel, tiez nehorazna cena, aby som rychlo neminula, otvorim jednu napln a vytlacim si hrasok na prst a to natriem zasa rano. Jedna ta tubicka tak vystaci na niekolko dni. A zistila som ze mi robi zle nasledovne: vyrobky z kysnuteho cesta (kde su kvasnice) a med. Inak sladke mozem. Ale naozaj ze sa to zhorsovalo po sexe a gynda mi potvrdila ze to moze byt reakcia na partnera.
Skuste si eliminacnu techniku, proste mesiac to robte iba s kondomom a ked nebudes mat problem bez akychkolvek inych obmedzeni, tak je to v nom.
@lucia851 aké kapsule?