Pouzivali ste intímnu sprchu po porode ? Alebo ako to je z umývaním sa po porode prirodzenom? Co potrebujem?
Ja som sa vždy šla po wc osprchovať. A veľmi opatrne som na utieranie "tých partií " použila vzdy cistu poporodnu vložku. Doma to isté.
Pre mňa hádam najlepšia vec, čo som si do pôrodnice vzala. Ozaj nebol priestor sa zakaždým osprchovať a okrem toho to bolo fajn používať aj počas cikania
Za mňa najlepší vynález po pôrode. Neviem si predstaviť bez popôrodnej spŕšky pobyt v pôrodnici. Tým, že som bola zašitá, tak toaleta bolo pre mňa utrpenie, hrozne to štípalo a tá teplá voda neskutočne pomáhala počas močenia. Takisto aj na hygienu po je to parádna vec. Ušetrí to kopu času, namiesto normálnej sprchy. Používala som to ešte doma, keď ma pustili.
Na wc som chodila bez problémov, aj keď som mala šitie. Hlavne pri utieraní "nešúchať", iba opatrne prikladať papier. A keď sa dalo, odbehla som do sprchy umyť sa.
Ja som každú malú potrebu išla do sprchy aj v nemocnici aj doma. Na veľkú som išla až po 5 dňoch keďže mňa prečistilo riadne pred pôrodom… V nemocnici som stále vetrala keď som mohla 😉🫣.
Ja som ju vyuzila, mala som sitie a teda po kazdej toalete by si sa mala umyt, co teda pri babatku nie je vzdy mozne. A este som mala aj opuch, tak mi v porodnici odporucili do nej zarabaj Rosalgin a tak oplachovat.